Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Βενγκέρ: "Τα βράδια σκέφτομαι το Τσάμπιονς Λιγκ"


Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί διακαή πόθο για τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός δεν κοιμάται τα βράδια μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να πετύχει τον στόχο του, όπως παραδέχεται.

Η Άρσεναλ ξεκινάει μία ακόμα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ με φιλοδοξίες και τον Βενγκέρ αποφασισμένο να σπάσει την κατάρα αποβάλλοντας το άγχος κατάκτησης του τροπαίου, που τον έχει κυριεύσει.

Ο Βενγκέρ, παραδέχτηκε ότι τα βράδια του είναι ανήσυχα μετά τις τόσες αποτυχημένες προσπάθειες κατάκτησης του τροπαίου.

"Το σκέφτομαι συνέχεια σαν να είναι κάτι σημαντικό που έχω να κάνω αύριο. Υπάρχει στο μυαλό μου μία ημέρα πριν το ματς και μία ημέρα μετά το ματς", σχολίασε ο Βενγκέρ μία ημέρα πριν την έναρξη για την Άρσεναλ κόντρα στην Μπράγκα.

Η αυτοπεποίθηση δεν λείπει από τον Αλσατό που θεωρεί ότι η Άρσεναλ έχει την εμπειρία και τους παίκτες για πετυχημένη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ φθάνοντας μέχρι τον τελικό που θα γίνει στις 28 Μαϊου στο Γουέμπλεϊ.

"Έχουμε ποιότητα και εμπειρία ως ομάδα. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας λείπει η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανησυχούμε για μας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα.

Άλλες δέκα ομάδες μπορούν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είμαστε η μόνη. Ο όμιλος μας είναι δυνατός και περισσότερο δυνατός απ΄όσο φαίνεται. Η Μπράγκα είναι επικίνδυνη ομάδα στην αντεπίθεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: