Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

«Προκαλούν γέλια». «Μεγαλύτερη ευθύνη εμείς», λένε στον ΠΑΟΚ.


Δεν θέλουν να πάρουν θέση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, σε επίπεδο διοικήσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και της ΕΠΟ.Από τον 'δικέφαλο του Βορρά' σχολιάζουν ότι όλα συμβαίνουν από το βράδυ τού Σαββάτου και μετά προκαλούν... γέλιο σε όποιον τα παρακολουθεί απέξω, συμπληρώνοντας ότι δεν χρειάζεται να φωνάζεις πάντα δημοσίως. Μία πρακτικά που ακολουθεί η διοίκηση Ζαγοράκη.

«Αφήστε τους να ξεφτιλίζονται. Μόνο αυτό καταφέρνουν. Να προκαλούν γέλια σε όλη την Ελλάδα. Εμείς τους περιμένουμε στη γωνία. Φωνάζουμε όταν πρέπει, εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζεται πάντα να φωνάζεις δημοσίως», είναι το σχόλιο των Θεσσαλονικέων για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, αφού το κύριο επιχείρημά τους είναι ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ οφείλει να είναι περισσότερο προσεκτική με την επένδυση που έχει κάνει στην ομάδα, δεδομένου ότι διαχειρίζεται τα λεφτά τού κόσμου.

«Αυτοί βάζουν τα δικά τους λεφτά και απολογούνται στον εαυτό τους. Εμείς διαχειριζόμαστε λεφτά χιλιάδων ανθρώπων και έχουμε πολύ μεγαλύτερη ευθύνη», λένε στον 'δικέφαλο του Βορρά'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: