Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Επιμένει στη διαγραφή ο Ολυμπιακός


Τη διαγραφή του Δαλούκα περιμένουν στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που συζήτησαν μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο της ΕΠΟ οι δύο άνδρες. Ο ιδιοκτήτης των "ερυθρόλευκων", μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη χάραξαν την πορεία στην οποία θα κινηθούν στα θέματα διαιτησίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν πως ένας διαιτητής που διαμορφώνει αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε παιχνίδια, θα πρέπει να διαγράφετε από τους πίνακες, έτσι ώστε να μένουν οι ικανοί που θα μπορούν να διασφαλίσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Μπορεί ο Δαλούκας να είναι διεθνής διαιτητής, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την ΕΠΟ να τον διαγράψει αν τον θελήσει, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οσο για τον Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ θα ασχολείται μόνο με νομικά θέματα στους "ερυθρόλευκους". Αυτή την στιγμή χειρίζεται μόνο τα θέματα του Ζίκο και του Γκαλέτι και με τίποτε άλλο.

Τέλος, δεν έμειναν ασχολίαστες οι δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα. Οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να συνιστά ψυχραιμία και παράλληλα να θεωρεί και να βγαίνει δημόσια να λέει πως είναι πέναλτι η φάση στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Επίσης από την στιγμή που ο ίδιος πέρσι είχε πάει στον εισαγγελέα τον Σωκράτη Κόκκαλη, τότε δεν μπορεί να συμβουλεύει τον Μαρινάκη να μην κάνει κινήσεις κατά του Παναθηναϊκού επειδή με αυτό τον τρόπο δυναμιτίζει το κλίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: