Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκης: "Πάμε για να γουστάρουμε"


Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο "Γιαν Μπρέιντελ", η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (14/9) για το Βέλγιο. Αρχικός προορισμός η Οστάνδη, απ' όπου η ομάδα θα μεταβεί στο Μπριζ.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας βρίσκονταν από νωρίς στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", "οπλισμένοι" με ασπρόμαυρα κασκόλ και αισιοδοξία για ένα καλό ξεκίνημα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Λίγο μετά τις 9:15 έφτασε και η αποστολή της ομάδας.

Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο, ο τεχνικός του "Δικεφάλου", Παύλος Δερμιτζάκης, δήλωσε:

"Ένας από τους στόχους μας ήταν να μπούμε στους ομίλους. Πλέον, ξεκινά μία ωραία διαδικασία, όλη η ομάδα το θέλει, όλη η ομάδα το γουστάρει. Στόχος όπως πάντα είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πρώτο παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα. Είναι μία διαδικασία έξι παιχνιδιών. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, πάμε να πάρουμε κάτι θετικό, γιατί έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Δεν πρέπει να συσχετίζουμε τα παιχνίδια (σ.σ. με αυτό της Τρίπολης). Υπάρχει μεγάλο κίνητρο και θεωρώ ότι η ομάδα θα δείξει δείγματα γραφής, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά. Μέσα από αυτούς τους αγώνες, η ομάδα "ψήνεται". Η εικόνα που έχουμε για την Μπριζ είναι ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν πάει καλά στη χώρα της, αλλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλή ομάδα, τη μελετήσαμε, θα τη μελετήσουμε περισσότερο, για να την αντιμετωπίσουμε. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στους ομίλους βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: