Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

5η αγ.: Αναστήθηκε η Μπάγερν, προελαύνει η Μάιντζ


Με την... καρδιά της πρωταθλήτριας να χτυπάει μέχρι τέλους και την τύχη με το μέρος της η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες.άρη σε γκολ του Βέλγου Ντάνιελ Βαν Μπόιτεν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ πέτυχε την ανατροπή και δραπέτευσε με τους τρεις βαθμούς από τη "Ράιν Νέκαρ Αρίνα". Το... 50% της νίκης ανήκε βέβαια στον Τόμας Μίλερ, ο οποίος κατόρθωσε στο 62' να φέρει στα ίσια το παιχνίδι ύστερα από το προβάδισμα που είχαν πάρει οι γηπεδούχοι μόλις στο 1' με τον Ιμπίσεβιτς.

Εκείνη βέβαια που εντυπωσιάζει με την αγωνιστική παρουσία της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι η Μάιντζ. Η παρέα του Αντρέας Ίβανσιτς (αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά) κατέκτησε την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα. Βέβαια η Κολονία άντεξε μέχρι το 72', αλλά από τη στιγμή που ο Χόλτμπι άνοιξε το σκορ, όλα έγιναν πολύ πιο εύκολα για την ομάδα του Τόμας Τούτσελ.

Την ίδια ώρα το Ανόβερο διέλυε τη Βέρντερ Βρέμης. Με γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα πήρε τα ηνία του αγώνα και παρά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων από εύστοχο πέναλτι του Φρινγκς έφτασε στο θριαμβευτικό 4-1 με γκολ των Κόναν, Σουλτζ και Αμπντελάουε.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Μάιντζ-Κολονία 2-0
(72', 91' Χόλτμπι)

Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης 4-1
(10'αυτ. Φριτζ, 53' Κόναν, 79' Σουλτζ, 92' Αμπντελάουε - 36'πεν. Φρινγκς)

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 1-2
(1' Ιμπίσεβιτς - 62' Μίλερ, 91' Βαν Μπόιτεν)

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Νυρεμβέργη-Στουτγκάρδη
Φράιμπουργκ-Σάλκε
Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ
Γκλάντμπαχ-Σεντ Πάουλι
Ντόρτμουντ-Καϊζερσλάουτερν

Δεν υπάρχουν σχόλια: