Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επστάιν: «Είναι θέμα ρέντας»


Χαρούμενος για τα τρία γκολ που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Nτένις Επστάιν, μιλώντας στην εφημερίδα «Goal». «Δεν είναι δουλειά μου να σκοράρω. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που μας βγήκε στις πρώτες αγωνιστικές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός μεσοεπιθετικός

«Τα γκολ είναι θέμα ικανότητας και τύχης. Σίγουρα τα τρία γκολ σε τρεις αγώνες είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Πιστεύω όμως ότι είναι και θέμα ρέντας. Μπορεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος να υπάρχουν και κάποια ματς συνεχόμενα που δεν θα σκοράρω. Άλλωστε αυτή δεν είναι η δουλειά μου. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο που μας βγήκε στις πρώτες αγωνιστικές. Ο προπονητής μας ζητάει να παίζουμε κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις. Αυτό είναι παιχνίδι που μου αρέσει και μένα γιατί μπορώ να εμπιστευτώ την ταχύτητα μου», τόνισε ο 24χρονος παίκτης και μίλησε για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη με την ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική, αλλά αυτή με τον Ατρόμητο έχει περισσότερο σημασία. Γιατί ήταν κόντρα σε μία ομάδα που είναι στα μέτρα μας και πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Ο δικός μας στόχος είναι η παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: