Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δηλώσεις νομικών συμβούλων των ΠΑΕ Τρίκαλα και Λεβαδειακού


Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Τρίκαλα, Νίκος Αλεξίου, και ο νομικός εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ανδρέας Κουτσούμπας, μίλησαν στον "NovaΣπορ FM" για την υπόθεση με τις καταγγελίες δωροδοκίας στον μεταξύ των ομάδων τους αγώνα στη Β' Εθνική.

Οι δηλώσεις τους είχαν ως εξής:
ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: "Ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Έγινε η προσαγωγή του προέδρου του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη. Διετάχθη προκαταρκτική εξέταση για να ξεκαθαρίσουν ορισμένα θέματα. Για όλα αυτά, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Είναι ένα πρόσωπο που έκανε το τηλεφώνημα στον κ. Πουρή. Ξέροντας από την πορεία των υποθέσεων αυτών δεν θα υπάρχει κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες".

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: "Δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση -και σωστά έγινε- αλλά έπεσαν όλα στο "κενό". Έπεσε στο "κενό" η όποια προσπάθεια δημιουργήθηκε κατά του προέδρου, κ. Κομπότη. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κάποιο αδίκημα. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι τα στοιχεία δεν είναι ικανά, αλλά το θέμα χρήζει περεταίρω διερεύνησης. Αν υπήρχαν στοιχεία, ο κ. Κομπότης θα οδηγείτο στο αυτόφωρο. Θέλω να πω ότι η μήνυση έγινε το Σάββατο στις 19:00 και ο κ. Κομπότης συνελήφθη δύο ώρες πριν τον αγώνα. Θεωρούμε ότι έγινε εσκεμμένα για το παιχνίδι. Σήμερα εμείς ζητούσαμε να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε την δικαιοσύνη, για να αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν έχουμε σχέση, αλλά και πως κανένας δεν ενεργούσε λογαριασμό μας. Σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρα ''παρών'' και ο πρόεδρος της άλλης ομάδας σήμερα στον Εισαγγελέα δίπλα στον παίκτη του; Πού ήταν; Δεν ήταν κανένας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: