Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Επιστροφή στο Ρύσιο, «μέσα» και ο Κάλβο

ΑΡΗΣ: Επιστροφή στο Ρύσιο, «μέσα» και ο Κάλβο

Μετά από περισσότερους από τέσσερις μήνες ο Άρης επέστρεψε στο «σπίτι» της σε ότι αφορά την προετοιμασία για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν εκ νέου στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα εκγύμνασης αφενός σε χλοοτάπητα ίδιο με αυτόν του «Κλεάνθης Βικελίδης» (θα χρησιμοποιείται στα οικογενειακά διπλά) και αφετέρου σε σκληρό χλοοτάπητα, όπου και θα γίνονται οι καθημερινές προπονήσεις.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει να κάνει βέβαια με την επιστροφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού Τόνι Κάλβο στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον αστράγαλο. Την ίδια στιγμή οι Οριόλ, Τσεσνάουσκις και Σηφάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσιοθεραπειών, όμως τις προσεχείς μέρες ο Κρητικός τερματοφύλακας αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

Στο μεταξύ μέσα στα επόμενα 24ωρα ο σκάουτερ του Άρη Γιάννης Μιχαλήτσος θα ενημερώσει αναλυτικά τον Αργεντινό προπονητή για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον Εργοτέλη, στο πρόσφατο παιχνίδι των Κρητικών με αντίπαλο την Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: