Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μπενίτεθ εκθειάζει τον Μοράτι


Το εγκώμιο του προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έπλεξε ο προπονητής της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, για τον οποίο τόνισε ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση -όπως επισήμανε- με τους διοικούντες τη Λίβερπουλ, το σύλλογο που εργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, που δεν καταλάβαιναν τίποτα από το άθλημα.

"Την προηγούμενη σεζόν στη Λίβερπουλ είχα διοικούντες οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα γύρω από το ποδόσφαιρο και δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί τους για το άθλημα", είπε ο Ισπανός τεχνικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιους ακριβώς εννοεί με τη λέξη διοικούντες, ενώ πρόσθεσε: "Η σχέση μου με τον πρόεδρο Μοράτι είναι καλή, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ποδόσφαιρο".

Ο Μπενίτεθ, που ανέλαβε το καλοκαίρι την πρωταθλήτρια Ιταλίας και Ευρώπης, άφησε τη Λίβερπουλ μετά από 6 χρόνια, αφού βρισκόταν στην τεχνική της ηγεσία από το 2004.

Η Λίβερπουλ ανήκει στους Αμερικανούς Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ και τα χρέη της τα τρία τελευταία χρόνια που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία τους "εκτοξεύτηκαν" στα 300 εκ. ευρώ, με αποτέλεσμα τον περασμένο Απρίλιο να βάλουν "πωλητήριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: