Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Οι γκόμενες από την... Ξάνθη!


Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εργοτέλη, ήττα που σήμανε την αποπομπή του Νίκου Κεχαγιά από την τεχνική ηγεσία. Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε στους παίκτες και φρόντισε να τους... ξυπνήσει! Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Skoda Ξάνθης στις εγκαταστάσεις των Ακρίτων δεν θα μείνει ως... ευχάριστη ανάμνηση στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αφού μετά την ήττα από τον Εργοτέλη και την απομάκρυνση του Νίκου Κεχαγιά από την τεχνική ηγεσία ήρθε να προστεθέι και η ομιλία του Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος ήταν έξω φρενών:

«Χάστε 10-0, δεν με πειράζει. Ούτε με πειράζει τόσο που αντί για τέσσερις βαθμούς που θα έπρεπε να έχουμε, έχουμε δύο. Αυτό που θέλω να βλέπω εγώ στο παιχνίδι σας είναι να μάχεστε. Να τα δίνετε όλα. Και αυτό δεν το κάνετε.
Είστε γκόμενες μέσα στο γήπεδο, δεν είστε άντρες. Να ξέρετε πως αν συνεχίσετε έτσι θα ληφθούν άλλα μέτρα, που μπορεί να φτάσουν ακόμα και στο πάγωμα της μισθοδοσίας σας, μέχρι να αλλάξετε πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Έλληνας παράγοντας που... ξύπνησε για τα καλά απ' ότι φαίνεται τους ποδοσφαιριστές της θρακιώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: