Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Στήριξη σε Δερμιτζάκη


Δεδομένη είναι η στήριξη που έχει από τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης, όπως πρόεκυψε από τη συνάντηση των δύο ανδρών στα γραφεία της Τούμπας. Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές. Αποφασισμένος να δώσει στον Παύλο Δερμιτζάκη όσο χρόνο χρειάζεται για να παρουσιάσει τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ είναι ο πρόεδρος του «Δικεφάλου», Θοδωρής Ζαγοράκης.

Όπως αναφέραμε και τη Δευτέρα, ο «Ζαγόρ» συναντήθηκε με τον νεαρό προπονητή αλλά και τους υπόλοιπους ιθύνοντες του μακεδονικού συλλόγου και εκεί τονίστηκε πως ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει την στήριξη όλων, ώστε να συνεχίσει το έργο του.
Παράλληλα, ο Ζαγοράκης ξεκαθάρισε στον Δερμιτζάκη ότι δεν θα ανεχτεί κρούσματα απειθαρχίας στον σύλλογο, κάτι που παρατηρήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το ξεχνάνε!

Απφασισμένοι να ξεχάσουν την μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις.
Η προετοιμασία για το ματς με τη Skoda Ξάνθη θα αρχίσει και πάλι από σήμερα με το πρώτο ραντεβού να είναι στις 16:00 στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Παράλληλα, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Ξάνθη, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε την ανταπόκριση που θα έχει στις προπονήσεις. Σε κανονικό ρυθμό αναμένεται να επιστρέψει και ο Κριστιάνο Μοράες.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο ΠΑΟΚ θα έχει την Κυριακή τη συμπαράσταση των οπαδών του στην Ξάνθη.
Στη θρακική πόλη θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος ασφαλείας Σάκης Τονουσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: