Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα..Mεσοβδόμαδο παιχνίδι, με επιλογές διημέρου ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Mε μία δυάδα ασχολήθηκα στα χθεσινά, η οποία καί πήγε άπατη.

Πάμε παρακάτω...

Σούπερ πρόγραμμα στο μεσοβδόμαδο με πολλά καί ενδιαφέροντα παιχνίδια..Αφήνω εντελώς στην άκρη τα παιχνίδια των κυπέλλων , καί στρέφω την προσοχή μου αποκλειστικά στα πρωταθλήματα.



Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε μερικά σημεία γιά το διήμερο



Hoffenheim - Bayer Munchen (2)

Ιδανικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιά την Hoffenheim, η οποία μετρά σε 4 αγώνες, 3 νίκες καί 1 ισοπαλία.Την περασμένη βδομάδα έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με σκόρ 2-2 , με την ομάδα της Kaizerslautern.Πολύ δύσκολο είναι το σημερινό παιχνίδι γιά τούς γηπεδούχους,καθώς θα αντιμετωπείσουν το θηρίο στη Γερμανία,την τεράστια Bayern München.

Δεν έχει μπεί με τον καλύτερο τρόπο η Bayer στο ξεκίνημα τού φετεινού πρωταθλήματος, αν αναλογιστεί κανείς για τα δεδομένα της, ότι στα 4 πρώτα παιχνίδια έχει μόλις 1 νίκη.Τα υπόλειπα αποτελεσμάτά της είναι 2 ισοπαλίες καί 1 ήττα.Νέο στραβοπάτημα την περασμένη αγωνιστική, μένωντας εντός έδρας ,στο στείρο 0-0 με την ομάδα της Koln (Kωλονίας)

Όσο καί σε κακή κατάσταση να βρίσκεται η Bayern, δεν παύει να παραμένει Bayern Δεν το έχει καί πολύ να πάει να ρίξει καμιά τεσσάρα, καί να περάσει αέρας.Μού αρέσει πού δεν είναι καί πολύ στα πάνω της, καθώς η πίεση γιά νίκη είναι μεγάλη, καί γιατί την έχουμε σε καλή απόδοση, καί αναμένεται κάποια στιγμή να αντιδράσει.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Bayer Munchen σε απόδοση (2.15)



Lask Lintser - Sturm Graz (2)

Τα μαύρα της τα χάλια έχει η Lask, καθώς ήδη μετρά 5 ήττες σε 7 παιχνίδια.Είναι πάρα πολύ κακή αμυντικά, μιάς καί έχει δεχθεί 10 τέρματα .Στην επίθεση της τα πράματα καί εκεί είναι μιά από τα ίδια, με μόλις 4 γκόλ ενεργητικό.Γενικώς, δείχνει να έχει προβλήματα σε όλες τις γραμμές της.

Πολύ καλύτερο το ξεκίνημα γιά την Sturm, πού δείχνει από την αρχή της χρονιάς πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατοτητές της, έχει τον πρώτο λόγο γιά την νίκη.Διαθέτει πολύ καλύτερη ομάδα από την Lintser, είναι σε φόρμα, καί έχει καί την παράδοση με το μέρος της.

Επιλογή το διπλό της Sturm σε απόδοση (2.20)


Sint Truiden - Genk (2)

Σε εκπληκτική φόρμα η Genk, η οποία μετά από 7 παιχνίδια, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή. Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, το υλικό πού διαθέτει η καθεμιά, καί η φοβερή παράδοση πού έχει η Genk απέναντι στην Sint Truiden, με οδηγούν στην επιλογή τού διπλού.

Επιλογή λοιπόν το διπλό της Genk σε απόδοση (2.00)



St Gallen - Young Boys (2)

Δεν είναι στα καλά τους καί οι δύο ομάδες.Περισσότερο χάλια δείχνει να είναι η Gallen αυτήν την στιγμή.Πιό συγκροτημένη ομάδα είναι η Young Boys, η οποία έχει καί περισσότερα παιχνίδια στην φετεινή σαιζόν λόγω Ευρώπης, αυτό μπορεί βέβαία να είναι καί κακό από την μία μεριά, λόγω ίσως πιθανής καταπόνησης,καί από την άλλη όμως ίσως να ειναι καλό, καθώς θεωρώ πως βρίσκεται σε εγρήγορση σε σχέση με την St. Gallen.

Θα ρισκάρω στo διπλό των Young Boys σε απόδοση (2.20)


Lokeren - Gent (2)

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα γιά την Gent, η οποία με 5 νίκες, 1 ισοπαλία καί 1 ήττα, βρίσκεται στην τρείτη θέση.Σοβαρό καί πειθαρχημένο σύνολο η Gent σε σχέση με την Lokeren, πού θεωρείτε αλοπρόσαλη σαν ομάδα.Το δείχνουν άλλωστε καί τα αποτελεσματά της, αφού έχει φέρει όλα τα σημεία στα πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Διπλό η Gent σε απόδοση (2.30)



Lazio - Milan (2)

Παρά την όχι καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Milan, θεωρώ πως δίκαια είναι το φαβορί της αναμέτρησεις, γιά το λόγω ότι ,όπως καί να το κάνουμε ρε παιδιά, αυτές οί ομάδες έχουν πολύ βαριά φανέλα,Σε τέτοιες αποδόσεις γουστάρω να παίζω αυτές της ομάδες, καί το είπα καί στην ανάλυση της Bayern , όταν βρίσκονται υπο πίεση τότε μού αρέσει, τότε δείχνουν τι κάκαλα έχουν.

Το διπλό της Milan σε απόδοση (2.40) θα είναι στις επιλογές μου.





Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα 4-5-6..Bayer Munchen - Sturm Graz - Genk - Young Boys - Gent - Milan .





Καλά να είστε, τα ταπεινά μου σέβη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: