Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Bαλβέρδε: "Θα δυσκολέψουν την Μπαρτσελόνα"!


Μπορεί να βρίσκεται πλέον στο απέναντι στρατόπεδο και τον αιώνιο αντίπαλο ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού την Τρίτη με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" στους συμπατριώτες του. Ο Βάσκος προπονητής έκανε τις δικές του αναλύσεις...

"Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League αρκετά έμπειρη, καλά δουλεμένη, με χαρακτήρα και σαν σύλλογος δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Έχει ενισχυθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Μπουμσόνγκ - που αποκτήθηκε φέτος από τη Λιόν - και υπάρχουν ο Σεϊταρίδης, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Έτσι, δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός φοβάται την Μπαρτσελόνα. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου επιπέδου αγώνες.

Θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι έκανε η Έρκουλες, αλλά πρέπει να παίξουν όπως εκείνη το Σάββατο για να πάρουν τέτοιο αποτέλεσμα. Από την εμπειρία μου, μπορώ να πω ότι μπορεί να επαναληφθεί ανάλογο αποτέλεσμα, μόνο αν παίξει με τον ίδιο τρόπο και με ανάλογο ρυθμό. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τον στόχο του"
, ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: