Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Και Μπαρτσελόνα για Νίνη!


Στο κυνήγι της απόκτησης του Σωτήρη Νίνη φέρεται να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα άσου φέρεται να έχει μπει και η Μπαρτσελόνα. Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της αγγλικής ομάδα για τον νεαρό άσο να πληθαίνουν καθημερινά, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν παίζουν μόνοι τους. Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του 20χρονου άσου του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να προτιμά το «Καμπ Νου» ως επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Εκτός από τις δύο παραπάνω ομάδες, ο Νίνης ενδιαφέρει τις Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η Μάντσεστερ είναι η ομάδα που έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω για την απόκτησή του μιας και φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «imscouting.com» αναφέρει για τον Έλληνα άσο: «Ο Νίνης είναι ο νεαρότερος παίκτης που έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι έπαιξε 36 ματς, πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Έχει παίξει και 7 αγώνες στην Εθνική Ομάδα. Είναι γρήγορος και καλός ντριμπλέρ. Αν και προτιμά να αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: