Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αηδόνης: «Προωθούνται αλλαγές στη διαιτησία»


Αλλαγές στη διαιτησία προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της προανήγγειλε ο Χρήστος Αηδόνης σε δηλώσεις που έκανε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί.

«Θα γίνει μια προσπάθεια για να προωθήσουμε αλλαγές στη διαιτησία. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει -πάντα- πρόθεση», σχολίασε ο υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος στη συνέχεια των δηλώσεών του προανήγγειλε ένα τετ-α-τετ που θα έχει τις επόμενες ημέρες με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως άφησε να εννοηθεί, με τον κ. Μαρινάκη θα έχει συνομιλία για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά, όμως, θα του επισημάνει την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι στο θέμα της διαιτησίας.

Στη συνάντηση που είχε ο κ. Αηδόνης με τον Μισέλ Πλατινί ανάμεσα στα θέματα ήταν και αυτό της διαιτησίας και συγκεκριμένα το ενδεχόμενο μεταφοράς του κανονισμού για τους δύο έξτρα επόπτες-περιοχής και στα εθνικά πρωταθλήματα.

«Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση. Με τον κ.Πλατινί συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με την ΟΥΕΦΑ. Μιλήσαμε για το πρωτάθλημα για να έχουν τα πρωταθλήματα περισσότερο ελληνικό χρώμα, για τη βία, για το Financial Fair Play…», πρόσθεσε και απάντησε όταν δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τις γνώσεις του προέδρου της ΟΥΕΦΑ γύρω από το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει», τόνισε και -τέλος- σχολίασε για την κατάσταση στην Εθνική ποδοσφαίρου μετά από τις τελευταίες δηλώσεις… «Αυτές βοηθούν στην αποκατάσταση του κλίματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: