Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

"Ανεξέλεγκτοι οι διαιτητές"


Οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι. Επειτα από τραγικά λάθη θα έπρεπε να παραιτούνται από μόνοι τους"! Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης μίλησε στον "Sentra 103,3" και αναφέρθηκε στο τοπίο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, μετά τον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό...

«Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος απλά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην διαιτησία και φταίτε κι εσείς (σ.σ οι δημοσιογράφοι) γιατί δημιουργείτε θέμα μεγάλο όταν έχει να κάνει με έναν από τους «μεγάλους» της Αθήνας και υποβαθμίζετε το θέμα όταν έχει να κάνει με μικρότερες ομάδες και τον Αρη ή τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Γιάννης Κόντης.

Για την διαιτησία συνέχισε: «Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι καλώς ή κακώς οι διαιτητές είναι ανεξέλεγκτοι, δεν φοβούνται ούτε την ΚΕΔ, ούτε την ΕΠΟ. Είναι θέμα συστήματος ή θέμα φόβου του συστήματος που φοβάται να τους βγάλει εκτός για να μην εκτεθούμε στην ΟΥΕΦΑ, καθώς οι περισσότεροι είναι διεθνείς.

Και συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων: «Μόνοι τους πρέπει να παραιτούνται και να σταματάνε το ποδόσφαιρο, ας έχουν την ευθιξία-εγώ δεν μπαίνω στην διαδικασία να πω ότι τον έβαλε ο ΠΑΟ ή ο Ολυμπιακός, είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα;- πιστεύω ότι είναι κακοί, όχι ότι κάποιος τους παίρνει στο τηλέφωνο και τους λέει τι να κάνουν.

Αν το πιστέψω και σταματήσω να πιστεύω στους θεσμούς, πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτό που κάνω. Επικαλούμαι την ευθιξία των κακών διαιτητών να παραιτούνται μόνοι τους ή οι θεσμοί να κάνουν αυτό που πρέπει», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: