Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Σκάουτερ… Κούπερ


Τα «φώτα» του για τη δυναμικότητα του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη, με μακρά θητεία σε Βαλένθια, Μαγιόρκα και Μπέτις στην Ισπανία, ξεκίνησε από την ήττα της ομάδας του το Σάββατο από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

«Χάσαμε από ένα πέναλτι που δεν έγινε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι, αλλά κι εμείς ήμασταν καλοί και δεν αξίζαμε να χάσουμε», είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια συμπαγής ομάδα, με καλές βάσεις κι αν η Μπαρτσελόνα θέλει να νικήσει δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλό της. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση κι όχι μόνο με τον Σισέ. Είναι επίσης καλός στις στημένες φάσεις και έχει καλές μονάδες, όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που καλύπτει όλο το κέντρο μόνος του. Απέναντι σε μας δεν έπαιξε ο Καραγκούνης, αλλά θα παίξει την Τρίτη κι είναι ένας παίκτης που κρατά καλά την μπάλα. Όλες οι ομάδες παίζουν κλειστά στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας κι αν έχει το ρυθμό που πρέπει, θα κερδίσει. Βέβαια καμία ομάδα δεν κερδίζει πριν αρχίσει το παιχνίδι και καμία ομάδα δεν είναι τέλεια. Το παιχνίδι με τη Χέρκουλες είναι τελείως διαφορετικό».

Κλείνοντας είπε χαριτολογώντας πως «… δεν μπορώ να σας πω παραπάνω πράγματα, γιατί θα με κυνηγάνε! Ελπίζω να μη με άκουσε κανένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: