Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αρχίζει το ταξίδι...


Με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας στους πρώτους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης, αρχίζει την το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τους αγώνες για τους ομίλους 5-8.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο καθώς θα φιλοξενηθεί από την Μπαρτσελόνα, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Σπυρόπουλο και Σεϊταρίδη, ενώ αντίθετα, στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι Καραγκούνης και Σισέ.

Στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου, η Κοπεγχάγη θα υποδεχθεί την Ρούμπιν Καζάν με στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως τον ίδιο στόχο έχουν και οι Ρώσοι που είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά και διαθέτουν παίκτες με περισσότερη εμπειρία από τους Δανούς.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει το ντέρμπι του 1ου ομίλου ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Τότεναμ, ενώ για τον 2ο όμιλο θα αναμετρηθούν η Λιόν και η Σάλκε που απογοητεύουν σε σαμπιονά και μπουντεσλίγκα, αντίστοιχα. Ακόμη, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο βρετανικό ντέρμπι την Ρέιντζερς, ενώ η «νεοφώτιστη» στην διοργάνωση Μπουρσασπόρ θα φιλοξενήσει την Βαλένθια σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.

Τέλος, από το πρόγραμμα της Τετάρτης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αγώνες Μπάγερν-Ρόμα (5ος όμιλος), Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας (6ος), Μίλαν-Οσέρ (7ος) και Αρσεναλ-Μπράγκα (8ος).

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Τβέντε-Ιντερ
Βέρντερ Βρέμης-Τότεναμ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιόν-Σάλκε
Μπενφίκα-Χαποέλ Τελ Αβίβ

3oς ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Γιουν.-Ρέιντζερς
Μπουρσασπόρ-Βαλένθια

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
Κοπεγχάγη-Ρούμπιν Καζάν

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν-Ρόμα
Κλουζ-Βασιλεία

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Μαρσέιγ-Σπαρτάκ Μόσχας
Ζίλινα-Τσέλσι

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ρεάλ Μαδρίτης-Αγιαξ
Μίλαν-Οσέρ

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Αρσεναλ-Μπράγκα
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Παρτιζάν

1 σχόλιο:

paona είπε...

Άσχετα αν ειμαι ΠΑΟ, το παιχνίδι εχει φυγει για ασσος στη Sportingbet