Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Παραδοχή Πιλάβιου, πίστη Μαρινάκη!


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο στα γραφεία της ΕΠΟ, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να λέει ότι «όλοι είδαν τι έγινε» για τον Δαλούκα και τον πρόεδρος της ομοσπονδίας ξεκαθάρισε ότι μόνο αυτός αποφασίζει για θέματα διαιτησίας! Δεν σχολίασαν τις δηλώσεις Πατέρα.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6μ.μ στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, με τον ομόλογό του της Superleage, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν κυρίως για τη διαιτησία με αφορμή όσα έγιναν στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο κ.Μαρινάκης ζήτησε τον... αποκεφαλισμό του Δαλούκα.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ομοσπονδίας ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε: «Μιλήσαμε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο αυτό. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό όλων».

Σε ερώτηση για το αν ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο για την διαγραφή του Δαλούκα από τους πίνακες διαιτησίας ανέφερε: «Δεν θα μπούμε σε τέτοιες λεπτομέριες. Συζητήσαμε και για τα παράπονα του Ολυμπιακού, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Δεν θα τα είδα μόνος μου».

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας ο Νικόλας Πατέρας.

Από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανέφερε αρχικά:

««Έχουν γίνει λάθη τις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Σε θεσμικά θέματα παίρνουμε μόνοι μας αποφάσεις. Ειδικά για θέματα διαιτησίας εγώ έχω μάθει να έχω τα μάτια μου ανοιχτά και τα αυτιά μου κλειστά. Η σοβαρότητα των συναντήσεων δεν επιτρέπει να ανακοινώνουμε τι είπαμε». Συνεχίζοντας ο κ. Πιλάβιος επισήμανε ότι «το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό για οποιονδήποτε θέλει να με δει. Είμαι ανοικτός σε κάθε είδους συνάντηση. Αν επιθυμούν οι δύο πρόεδροι, οι τρεις ή οι πέντε ή όλη η Σούπερ Λίγκα να συναντηθούμε, γιατί όχι;».

Τέλος για τη συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί ανέφερε: «Συναντηθήκαμε με το νέο υπουργό στο πλαίσιο της συνάντησης του Μισέλ Πλατινί με τις ομοσπονδίες. Ο κύριος Πλατινί είπε ότι στόχος του είναι να εφαρμοστεί όσο πιο ευρέως η απόφαση με τους πέντε διαιτητές».Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: