Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Παπούτσια, επιστήμονες και φρέντο καπουτσίνο


Η Αναστασία Αθήνη-Τσούνη κατάλαβε νωρίς σε τι μπουρδέλο χώρα ζούμε. Με ένα χαστούκι στη Δήμητρα Λιάνη αγόρασε τη δημοσιότητα που ήθελε ώστε το 2007 να κατέβει σε υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Λ. Kασαγιάννη (υποστηριζόταν από τη N.Δ.) στις δημοτικές εκλογές. Πήρε 14 ψήφους.

Ενδεχομένως ο Στέργιος Πραπαβέσης, ο άνθρωπος (όχι με το γαρύφαλλο αλλά) με το παπούτσι, που πέταξε στον Γιώργο Παπανδρέου στη ΔΕΘ, να κατέβει για δήμαρχος Φλώρινας, απ’ όπου κατάγεται. Τη δημοσιότητα οι ακτιβιστές ξέρουν πώς να την κατακτούν. Ένα παπούτσι προχθές, μια γλάστρα από ένα μπαλκόνι μεθαύριο, εύκολο, έτσι;

Και την επόμενη φορά ίσως κάποιος πετάξει ένα μπουκάλι. Ή μια πέτρα. Σύμφωνα με τον Πραπαβέση, που είναι επιστήμων (ωωωωω….), ό,τι έκανε ήταν νόμιμο. Μήπως τελικά μας αξίζουν οι επιστήμονες; Οι πραγματικοί «επιστήμονες»; Αυτοί που κάποτε, σε ένα αξέχαστο ματς Ολυμπιακού – Αθηναϊκού 2-2 στο Καραϊσκάκη, είχαν μπει για να δείρουν τον Χρήστο Δημόπουλο και τον διαιτητή Μάκη Ναούμ.

Στο εν λόγω βιντεο ο Αργύρης Σαλιαρέλης, δύο δεκαετίες πριν. Αν βάλετε λεζάντα «Βαγγέλης Μαρινάκης», τα ίδια και τα ίδια.

Εκανε λάθος ο Δαλούκας; Πιθανότατα ναι, αλλά με το χέρι στην καρδιά και όσοι είχατε σφυρίχτρα, φορούσατε διαιτητική στολή και βλέπατε τη φάση, τι θα δίνατε; Κάνα 40άρι % σε γκάλοπ θα το σφυρούσε (sic) το άτιμο.

Όπως θα έδινε και πέρυσι πέναλτι στον Παναθηναϊκό, ξανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά τότε είχες λήξει 0-0 και φώναζαν οι Παναθηναϊκοί και όχι οι Ολυμπιακοί.

Κύκλους κάνει.

Ωστόσο προφανώς κάποιοι είτε δημιουργούν κλίμα είτε θέλουν να γίνουν αρεστοί, όπως ο Αδαμίδης της ΑΕΚ με τις χθεσινές του δηλώσεις. Είναι σαν τα ξενοδοχεία που ψάχνεις το καλοκαίρι για να διακοπιστείς: στα sites μοιάζουν φοβερά, όταν μπαίνεις τελικά μες στο δωμάτιο ψάχνεις από ποια τρύπα ίσως μπήκε η κατσαρίδα που σε υποδέχθηκε χαμογελαστή αλλά και γιατί, όταν πατάς το καζανάκι, αισθάνεσαι Γαλάτης και φοβάσαι πως θα σου πέσει το ταβάνι στο κεφάλι (αφού τρέμει το κτίριο).

Το να βρεις αλάνθαστο διαιτητή είναι να ψάχνεις στην Κέρκυρα take away φρέντο καπουτσίνο σε δύο διαφορετικά μέρη και να παραλάβεις ανά χείρας τον ίδιο καφέ. Όχι σε γεύση. Τη μια στο σέρβις είναι μια Γιαπωνέζα (και ο Ελληνας απ’ έξω από τη βιτρίνα, οι ρόλοι έχουν τελείως αντιστραφεί!) και σου φτιάχνει ελληνικό με παγάκια. Την άλλη σερβίρουν φρέντο σε πλαστικό για εσπρέσο, με το μισό καλαμάκι να εξέχει πάνω από το πλαστικό καπάκι και τον σερβιτόρο να αναρωτιέται γιατί γαμωσταυρίζει ο πελάτης, φεύγοντας.

Όπως και το επόμενο πέναλτι ότι θα προκαλέσει νέο «εμφύλιο» είναι τόσο βέβαιο όσο ότι σε κάθε ματς της ΑΕΚ οι μισοί θα χειροκροτούν τον Μπάγεβιτς και οι άλλοι μισοί θα του πετούν αντικείμενα. Όχι παπούτσια, επειδή έλειπε από την εξέδρα της Ριζούπολης ο Π(απα)ραπαβέσης…Επιμελεια Koubanezos

Δεν υπάρχουν σχόλια: