Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

«Θέλει» Τούμπα ο Πλατινί

«Θέλει» Τούμπα ο Πλατινί

Στην πρόσφατη συνάντηση του Μισέλ Πλατινί στην Αθήνα με τους κ.κ. Μαρινάκη και Πατέρα, η απουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη φάνηκε σημαντική. Τουλάχιστον στον υψηλό επισκέπτη της χώρας μας, πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, και παλιά διασημότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο Μισέλ Πλατινί εξέφρασε την απορία για την απουσία του προέδρου του ΠΑΟΚ, τον οποίο αποδέχεται και αναγνωρίζει από τα ηρωϊκά χρόνια του 2004. Τον ενημέρωσαν πως από την Θεσσαλονίκη μόνο με προγραμματισμένη συνάντηση θα μπορούσε να παραστεί και το ραντεβού των τριών ανδρών, φάνηκε πως ήταν προγραμματισμένο την τελευταία στιγμή.
Εν πάσει περιπτώσει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας δεν έκρυψε ακόμα και στην συγκεκριμένη αυτή σύναξη την εκτίμηση του για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και όπως επεσήμανε στους συνδιατημόνες του, τον εκτιμάει γιατί είναι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που προέρχεται από τον καθαρά αγωνιστικό ποδοσφαιρικό χώρο, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.
Στην συζήτηση αυτή ο Μισέλ Πλατινί, εξέφρασε στους στενούς του συνεργάτες και ειδικά στον κ. Θόδωρο Θεοδωρίδη, την επιθυμία να επισκεφθεί την Τούμπα σε ένα από τα τρία παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ με γηπεδούχο τον Δικέφαλο, για να δει και αυτό το γήπεδο σε συνθήκες ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γιατί σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος ξανάρθε επί εποχής Γούμενου, αλλά και για να συναντήσει τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τον οποίο τόσα καλά έχει να πει.
Το πρόγραμμα του κορυφαίου ευρωπαίου ποδοσφαιρικού παράγοντα είναι όμως πιεσμένο και ελάχιστες ημερομηνίες έχει κενές, αλλά όπως ζήτησε ο ίδιος από τον στενό συνεργάτη του στην ΟΥΕΦΑ, Θόδωρο Θεοδωρίδη, πρέπει να βρεθεί κενή ημερομηνία για να παρακολουθήσει ένα από τα προσεχή παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην φυσική του έδρα. Την μεταπροσεχή εβδομάδα όταν και ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο εντός παιχνίδι του κατά της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (30/09), ο ίδιος εκείνες τις μέρες θα είναι προσκεκλημένος στην έδρα της ΕΕ για να παραστεί σε σημαντικές επιτροπές που έχουν σχέση με το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μάλλον η επίσκεψή του θα πρέπει να προσδιοριστεί για ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.
Πάντως ο ίδιος διευκρίνισε πως θέλει απαραιτήτως να δει τον ΠΑΟΚ στην φυσική του έδρα για την οποία έχει μια πρώτη εικόνα και γεύση αλλά και για να δει τον φίλο του όπως τον θεωρεί Θόδωρο Ζαγοράκη. Έτσι, αν δεν καταστεί δυνατό να επισκεφτεί την Τούμπα στο ματς του Δικεφάλου με τους Κροάτες, θα το πράξει είτε στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ (04/11), είτε με την Κλαμπ Μπριζ (02/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια: