Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

«Η Ατλέτικο δεν πρέπει να είναι σίγουρη με τον Άρη»!


Την πίστη ότι ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Σέζαρ Ορτίθ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Ο 21χρονος αμυντικός - που αγωνίστηκε πέρσι στους «κίτρινους» με τη μορφή δανεισμού από τους Μαδριλένους - τόνισε ότι η ομάδα του Έκτορ Κούπερ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της.

«Η Ατλέτικο δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρα για κάτι, επειδή ο Άρης είναι πολεμιστής και έχει προπονητή του Έκτορ Κούπερ. Είναι ένα σύνολο που αμύνεται καλά και αυτό είναι το δυνατό σημείο του», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός και πρόσθεσε:

«Οι οπαδοί του Άρη μοιάζουν αρκετά με εκείνους της Ατλέτικο. Ζουν με ένταση τους αγώνες και ενθαρρύνουν τους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Στη συνέχεια, ο Ορτίθ τόνισε: «Ο πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Κόκε. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς. Το καλοκαίρι είχε πολλές προτάσεις, αλλά τελικά έμεινε στην ομάδα. Ο Κόκε έχει αναλάβει το βάρος του επιθετικού παιχνιδιού και θα είναι δύσκολο για την Ατλέτικο να τον αντιμετωπίσει. Ακόμη ένας σημαντικός παίκτης είναι ο Νέτο. Είναι Βραζιλιάνος, έχει δυνατό σουτ και είναι καλός εκτελεστής».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός ανέφερε: «Στον Κούπερ μου άρεσε ο επαγγελματισμός του και οι γνώσεις του στο αντικείμενο».

Επίσης, ο 21χρονος αμυντικός δήλωσε πως «η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή ομάδα και είναι σε καλή κατάσταση, ύστερα από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ευρώπης. Ωστόσο, ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνος στην έδρα του και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: