Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ: Πηλαδάκης: «Το γκολ έπρεπε να μετρήσει»


Αν και απέφυγε να ανεβάσει τους τόνους, ο Κώστας Πηλαδάκης υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Λάρισας με την Καβάλα πως το γκολ του Βενετίδη έπρεπε να μετρήσει. “Η ομάδα δείχνει πως ανεβαίνει αγώνα με τον αγώνα, γιατί δένει περισσότερο αν και χρειάζεται να βρούμε ακόμα καλύτερα «πατήματα». Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί κάναμε πολλές φάσεις. Πέρα του δοκαριού, απ’ ότι πληροφορήθηκα είναι και κανονικό το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Είναι αμαρτία να μην κερδίζεις με τόσες φάσεις”, τόνισε ο κ. Πηλαδάκης για να συμπληρώσει:

“Σε αυτές τις αγωνιστικές χρειάζεσαι και λίγο τύχη αλλά και αυτό που δικαιούσαι, γιατί αν ήταν κανονικό το γκολ θα έπρεπε να κατοχυρωθεί. Δε συνδυάζω τη συγκεκριμένη φάση με όσα έγιναν στα άλλα παιχνίδια, απλώς κάνω μια παρατήρηση χωρίς θυμό… χωρίς τίποτα. Θεωρώ, πως αν η ομάδα δικαιούται κάτι θα πρέπει να το παίρνει τουλάχιστον μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Ενώ αποθέωσε τον κόσμο για την “ωριμότητα” του να χειροκροτήσει τους παίκτες παρά την αποτυχία κόντρα στην Καβάλα: “Δε ξέρω αν είναι αισιόδοξο το πώς καμία ομάδα δεν πέτυχε δεύτερη νίκη. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε για αυτό. Οι νίκες δίνουν το θέαμα που όλοι χρειαζόμαστε για να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι σήμερα δικαιούμασταν τη νίκη για αυτό και αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα θα έπρεπε με τόσες φάσεις που έκανε να έχει πάρει τη νίκη. Το χειροκρότημα στο τέλος έδειξε πόσο ώριμους φιλάθλους έχουμε”

Δεν υπάρχουν σχόλια: