Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

«Κλειδί» ο Μουρίνιο για Κακά στην Ίντερ!


Πάνω στη συμφωνία για τον Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως θα πατήσει ο Μάσιμο Μοράτι, για να αποκτήσει η Ίντερ τον Κακά.Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» στη συνάντηση που θα έχουν οι πρόεδροι της Ρεάλ και της Ίντερ, ο Μάσιμο Μοράτι σκοπεύει να κουβεντιάσει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο με τον ομόλογό του, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι δύο άντρες βρίσκονται σε επικοινωνία μετά την αποχώρηση του Μουρίνιο από το Μιλάνο για να αναλάβει τη Ρεάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμευόταν με συμβόλαιο από την ιταλική ομάδα και η «βασίλισσα» αναγκάστηκε να συμφωνήσει να πληρώσει μια «γενναία» αποζημίωση στους Ιταλούς. Οι Ισπανοί φαίνεται πως χρωστούν 6 εκατομμύρια ευρώ στους «νερατζούρι» και εκεί θα «πατήσει» ο Μοράτι για να φέρει τον Βραζιλιάνο σταρ στο Μιλάνο. Ο Κακά έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ίδια πόλη, για λογαριασμό όμως της «μισητής» Μίλαν!

Ο Ιταλός επιχειρηματίας, θα προσπαθήσει να φέρει τον 28χρονο μέσο ως δανεικό στο Μιλάνο για έξι μήνες. Έπειτα από αυτό το διάστημα θα έχει την ευκαιρία να τον αγοράσει. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, πιθανό εμπόδιο σε διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον «πρίγκηπα» μπορεί να είναι το ενδιαφέρον της Τσέλσι για εκείνον. Στην αγγλική ομάδα προπονητής είναι ο Κάρλο Αντσελότι που συνεργάστηκε με τον Κακά στο παρελθόν, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα ήταν ο πρωταγωνιστής των «ροσονέρι» ,κερδίζοντας μετέπειτα τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2007.

Ο Κακά χειρουργήθηκε πρόσφατα εξαιτίας ενός τραυματισμού στο μηνίσκο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μίλαν και Σάο Πάουλο, αναμένεται
στους αγωνιστικούς χώρους, το Γενάρη του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: