Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κύμα αποχωρήσεων στην Εθνική


Τριγμούς στα θεμέλια της εθνικής ομάδας προκαλούν οι μαζικές αποχωρήσεις. Μετά τους Κυργιάκο και Αμανατίδη, σκέψεις αποχώρησης κάνουν οι Φάνης Γκέκας και Αλέξανδρος Τζόρβας.

Κύμα αποχωρήσεων στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, λίγες ημέρες μετά το θετικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ.

Ο Φάνης Γκέκας παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ και ο Αλέξανδρος Τζόρβας φέρεται δυσαρεστημένος από κάποιες καταστάσεις στην ομάδα και ενδεχομένως να πει πρόωρο αντίο από την πρωταθλήτρια του 2004.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στις τάξεις της εθνικής, καθώς μετά την αποχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου και του Γιάννη Αμανατίδη, ακόμη δύο πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας είναι έτοιμοι να απαρνηθούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Συμπαίκτης...η πέτρα του σκανδάλου

Η αποχώρηση του Φάνη Γκέκα θεωρείται δεδομένη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος επιθετικός ενημέρωσε τους συμπαίκτες του για την απόφασή του μετά την αναμέτρηση με την Κροατία, ενώ άφηνε να εννοηθεί ότι υπαίτιος για την κατάσταση ήταν μέλος (ποδοσφαιριστής) της εθνικής ομάδας. Συν τοις άλλοις ο παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αισθάνεται ότι δεν είναι η πρώτη επιλογή του Φερνάντο Σάντος και το γεγονός αυτό τον έχει επηρεάσει.

Πολλοί συμπαίκτες και παράγοντες της ΕΠΟ προσπαθούν να αλλάξουν την απόφαση του Γκέκα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δείχνει αμετακίνητος και ακόμη και σήμερα ενδεχομένως να ανακοινώσει επίσημα πλέον τις προθέσεις του.

Για τους ίδιους λόγους φαίνεται ότι θέλει να αποχωρήσει και ο Αλέξανδρος Τζόρβας και για το γεγονός ότι έχει παραγκωνιστεί από το αρχικό σχήμα. Με τη λήξη του αγώνα στο Ζάγκρεμπ ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟ ήταν ο μόνος που δεν βρέθηκε στα αποδυτήρια μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Τάκη Φύσσα και τον Σοφοκλή Πιλάβιο που προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι έχει την ηλικία και την ικανότητα να ξανακερδίσει τη θέση του βασικού και ότι δεν πρέπει να επηρεάζεται από κάποιες καταστάσεις.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη ένα βασικό μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, φέρεται πικραμένος από στάσεις και συμπεριφορές και θέλει να βάλει τέλος στην καριέρα του, όσον αφορά στην εθνική ομάδα. Όλα αυτά έχουν φέρει αναστάτωση στους κόλπους της Ελλάδας, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον προπονητή Φερνάντο Σάντος να προσπαθούν μέσω...τρίτων να ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει στην εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: