Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Τόχα: Μου λείπουν οι ρουμάνες!


Ηρθε στη χώρα μας με τις συστασεις για τα... ανδρικά του προσόντα να τον συνοδεύουν, καθώς ουκ ολίγες φορές είχαν μεταφερθεί στον Τύπο δηλώσεις από... πρώην του, οι οποίες τον εκθείαζαν για τις όμορφες στιγμές που τους είχε χαρίσει. Ο λόγος για τον Κάρλος Τόχα, ο οποίος δεν ξέχασε τα όμορφα βράδυα που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ρουμανία, όντας παίκτης της Στεάουα και με δηλώσεις του τόνισε πως του έχουν λείψει οι... ρουμάνες! Προφανώς για την... συντροφιά τους!

Ο κολομβιανός μέσος του Αρη, μίλησε στην ρουμάνικη “Ziarul Prosport” τονίζοντας ότι όποτε βρίσκει χρόνο θα επισκέπτεται το Βουκουρέστι για να βλέπει… φίλους.

"Το παραδέχομαι ότι μου λείπουν τα κορίτσια από το Βουκουρέστι. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα έρχομαι στην Ρουμανία, στους φίλους που έχω εκεί", δήλωσε ο Τόχα και συμπλήρωσε αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του:

"Είμαι χαρούμενος που μαθαίνω ότι η Στεάουα είναι πρώτη και έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο. Με έχει στεναχωρήσει το ότι δεν κατάφερα να πάρω κάποιο τίτλο στην Ρουμανία".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Ρόμπινσον Ζαπάτα, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Παντελή Καπετάνου: "Μακάρι να ερχόταν μαζί μου και ο Ζαπάτα, αλλά η ομάδα έχει ήδη τρεις τερματοφύλακας και ο βασικός γκολκίπερ παίζει και στην Εθνική Ελλάδας".






Δεν υπάρχουν σχόλια: