Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα.. Διπλό ανόδου γιά την Suntsvall - Άσος υψομέτρου γιά την Universidad de Sucre..

Επιμέλεια - Tenorio


Την καλησπέρα μού σε όλα τα φιλαράκια.


Σας το είχα γράψει καί προχθές , ότι δεν είμαστε έτοιμοι σε πλήρεις στοιχηματικούς ρυθμούς, η μηχανή της στήλης ακόμη δεν έχει πάρει μπρός για τα καλά , καί η αλήθεια είναι πως θέλουμε μερικά Σαββατοκύριακα ακόμη ,γιά να αφοσιωθούμε καλύτερα στο νταλκά μας.Οταν θα έχουμε καί σε πλήρη εξέλιξη όλα τα καλά πρωταθλήματα.

Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στα σημερινά , να δούμε αν αξίζει κάτι.



Orgryte - Sundsvall (2)

Πολύ δύσκολο έγινε το έργο της Orgryte, πού μετά την αποτυχία της να περάσει νικηφόρα,
από την έδρα της Angelholms, έμεινε αρκετά πίσω απο τις θέσεις πού οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Πλέον τα πράμματα φαντάζουν πολύ δύσκολα, μόλις 6 αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος. Το ότι η Örgryte έμεινε πίσω στην βαθμολογία, αιτία είναι οι πολλές ισοπαλίες πού έχει φέρει φέτος, τόσο εκτός ,όσο καί εντός έδρας.Σε 24 παιχνίδια ως τώρα, μετρά αισίως 14 ισοπαλίες.

Τρία είναι τα προβλήματα της Örgryte, για το αποψινό παιχνίδι. Ο πολύτιμος στόπερ Von Bromsen θα χάσει μία ακόμα αγωνιστική, λόγω τραυματισμού, ενώ απόντες είναι οι, Miljalevic, καί Ervik, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση.

Στο πιό κρίσιμο σημείο τού πρωταθλήματος ,δείχνει να χαλά την καλή της εικόνα η φιλοξενούμενη Suntsvall. Με 2 σερί ήττες πάει να γκρεμίσει ότι καλό είχε φτιάξει ως τώρα, με αποτέλεσμα να την πλεισιάσουν οι διώκτες της, οι οποίοι βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής.Καλή ομάδα είναι η Sundsvall η οποία έχει της περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα, μαζί με την προτωπόρο ομάδα της Norrkoping. Εκτός έδρας η Sundsvall , είναι από τις πιό δυνατές ομάδες της κατηγορίας, καθώς μετρά 6 διπλά, 3 ισοπαλίες, καί 3 μόλις ήττες, σε 12 παιχνίδια.

Πολύ πιό καλή ομάδα διαθέτει η Sundsvall απο την Örgryte, καθώς σε όλη την δειάρκεια της χρονιάς μέχρι τώρα, ήταν η πίο σταθερή ομάδα.Βέβαια πάει να κάνει κάποια νερά τώρα στο τέλος, αλλά πιστεύω πως όλοι στο στρατόπεδο της Sundsvall έχουν αντιλιφθεί την κρισιμότητα του αγώνα,καί ειδικά μετά της 2 σερί ήττες, η νίκη είναι μονόδρομος γιά τους φιλοξενούμενους.

Γιά την Sundsvall επιστρέφει από τιμωρία, ο βασικότατος μέσος Skulason.Χωρίς κάποια άλλα σοβαρά προβλήματα η ομάδα.

Σαφώς πολύ δύσκολο το παιχνιδάκι ,λόγω κυρίως των πολλών ισοπαλιών της Örgryte, καί τις όχι καί πολύ καλής κατάστασης των φιλοξενούμενων το τελευταίο διάστημα..Θα ρισκάρω όμως στο διπλό της Suntsvall σε απόδοση (2.80) την οποία θεωρώ καλύτερη ομάδα απο την αντιπαλό της.



Uninersidad de sucre - Cerro porteno (1)

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Οι αγώνες είναι διπλοί. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ και μετά το δεύτερο ματς, πάνε απευθείας πέναλτι.

*Από φέτος υπάρχει σημαντική αλλαγή. Ο κάτοχος του Σουνταμερικάνα 2010 συμμετέχει απευθείας στο Λιμπερταδόρες 2011!

Στάδιο ΟΛΜΠΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑ (32,000), Sucre * Υψόμετρο 2.750 μέτρα


Η μεγάλη έκπληξη μέχρι τώρα στη διοργάνωση η Universidad de sucre , η οποία απέκλεισε στην προηγούμενη φάση την Χιλιανή Colo - Colo. Στο πρώτο ματς με τους Χιλιανούς στο υψόμετρο του Sucre κυρίως αμύνονταν, ήταν όμως καλή στην αντεπίθεση ,καί έτσι γίνονταν πολύ επικίνδυνη 'οταν έβρισκε κενούς χώρους , έτσι καί σκόραρε δύο φορές.

Στον επαναληπτικό στη Χιλή μπήκε επιθετικά, σκόραρε ένα γκολ, και οι τις Colo - Colo. «έτρεχαν και δεν έφταναν». Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές τα αποτελέσματα είναι ισορροπημένα, όμως η μεγάλη σημασία δίνεται στο Sudamericana. Την Κυριακή είχε δύσκολο εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με την Real Potosi καί έφερε ισοπαλία με σκόρ 1-1. Ο κόουτς Vega προφύλαξε βασικά του στελέχη ώστε να τους έχει έτοιμους για το σημερινό ματς, όπου θα παρατάξει την «καλή» του ενδεκάδα, με τον στράικερ Roberto Galindo να είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Δεν υπάρχουν νέες απουσίες η άλλα προβλήματα στους γηπεδούχους.


H Παραγουανή Cerro porteno , ο «Κυκλώνας» όπως είναι το παρατσούκλι της, οδηγεί αήττητη τη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος, πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Χωρίς αλλαγές παικτών το Σάββατο ήρθε η εύκολη εντός έδρας νίκη 2-0 επί της διεκδικήτριας του τίτλου Libertad

Δεν αναφέρεται καμία απουσία, μόνος αμφίβολος με τραυματισμό ο αμυντικός Fintel Peres Επιστρέφει από τραυματισμό ο νεαρός επιθετικός Pablo Marcelo Nogera. Ο κόουτς Τορέντε όμως δίνει μεγαλύτερη σημασία στο εγχώριο πρωτάθλημα, καί έτσι στο σημερινό παιχνίδι θα κάνει αρκετές αλλαγές όπως αναφέρει το ρεπορτάζ,αφήνοντας εκτός βασικά στελέχη, ενώ αποκάλυψε ότι στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει μόνος του ο Αργεντίνος Nani.

Με αλλαγές παίζει στο πρωταθλημά της η Universidad de Sucre , γιά να είναι φρέσκια στο Sudamericana. Από την άλλη, η Cerro porteno αγωνίζεται με βασικούς στο πρωτάθλήμα , καί καθώς όπως λένε καί οί ίδιοι τούς ενδιαφέρει περισσότερο ο εγχώριος τίτλος παρά το Sudamericana.

Θα ρισκάρω στον άσο της Universidad de sucre σε απόδοση (2,15) με την ελπίδα να εκμεταλευτεί την έδρας της καί το υψόμετρο της.


Δυάδα με : Sundtsvall - Universidad de sucre .


Aυτά τα ολίγα γιά σήμερα, καλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: