Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς Γιούρκα και «Πετρό» στη Θεσσαλονίκη


Μετά τον Νίκο Σπυρόπουλο και οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Αντώνης Πετρόπουλος τέθηκαν «νοκ άουτ» από το ματς του Παναθηναϊκού στο «Κλ.Βικελίδης» με τον Άρη το Σάββατο.Όπως έγινε γνωστό, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, ο Γιούρκας έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ το πρόβλημα του το 'κουβαλούσε' από την Εθνική.

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε 7 με 10 ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει και το ματς με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη (14/9).

Ο Πετρόπουλος υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό κατά την διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. O φορ των πρασίνων θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα γίνουν γνωστά αύριο, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν προλαβαίνει τον Άρη.

Πιο ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά στον τραυματισμό του Γιώργου Καραγκούνη. Ο αρχηγός του τριφυλλιού ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή, αν και το πιθανότερο είναι πως θα είναι στην αποστολή.

Οι Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος προπονήθηκαν ατομικά και στη συνέχεια έκαναν θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: