Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

«Η Ίντερ είναι πλέον αντίπαλός μας»


Παρουσιάστηκαν και επισήμως από τη Μίλαν τα δύο μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο. Στις δηλώσεις τους αντάλλαξαν επαίνους και εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

«Όλα είναι φανταστικά και ειδικά οι φίλαθλοι. Αυτή η φανέλα είναι η πιο όμορφη που φόρεσα ποτέ. Νομίζω ότι είμαστε φαβορί για να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και το Scudetto. Με την απόκτηση του Ρομπίνιο δείξαμε σε όλους ότι πρέπει να μας φοβούνται και μην ξεχνάτε ότι διαθέτουμε και τον Πίπο Ιντζάγκι, έναν ποδοσφαιριστή-φαινόμενο. Η Μίλαν είναι πολύ πιο ιστορική από τη Μπαρτσελόνα. Όσο για την Ίντερ, είναι πλέον αντίπαλός μας και δεν με νοιάζει τι λένε εκεί. Θα κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Μίλαν, όπως έκανα με την Ίντερ και τη Γιουβέντους», ήταν περιληπτικά τα λόγια του Σουηδού επιθετικού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού: «Οι παίκτες που διαθέτουμε είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και μπορούμε να παίξουμε ακόμα και με τέσσερις επιθετικούς. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στη Μίλαν. Έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, αλλά στηρίζονταν σε συγκεκριμένα άτομα ενώ εδώ είναι διαφορετικά, πιο ομαδικά. Πλέον, θα επικεντρωθώ στη Μίλαν και ελπίζω να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: