Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΕ Ηρακλής-«Δεν χρωστάμε πλέον»


Σε αποκαλύψεις προέβη ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος, αναφορικά με τα διοικητικά δρώμενα του «Γηραιού», με αφορμή την επίσημη σύσταση της ανώνυμης εταιρείας, αλλά και την παραλαβή του ΑΦΜ. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», τόνισε αρχικά: «Παλεύουμε καθημερινά να πετύχουμε αυτό που είχαμε υποσχεθεί, σήμερα πετύχαμε να εκδώσουμε το ΑΦΜ της νέας ΚΑΕ. Πλέον υπάρχει κανονικά ΚΑΕ Ηρακλής με καινούρια φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς δεν υπάρχουν και τα προβλήματα του παρελθόντος».

Συνεχίζοντας, σημείωσε: «Είναι μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από τον υποβιβασμό κι έπειτα, ήταν μια συνολική προσπάθεια, καθώς όταν παραλάβαμε τη διοίκηση τα χρέη ανέρχονταν στο 1.8 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τώρα δεν υπάρχει ούτε σεντ χρέος.

Τον Ηρακλή πάντως πάντα τον κυνηγάνε, γιατί πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σωματείο, αλλά εμείς κάποια στιγμή θα ενωθούμε και αυτούς τους μικρούς και τιποτένιους θα τους εξαφανίσουμε.

Ο κόσμος του Ηρακλή είναι ενήμερος και γνωρίζει τι γίνεται. Κάθε στοίχημα που βάζουμε το κερδίζουμε, το επόμενο μας είναι να έχουμε το Ιβανώφειο σολντ-άουτ, κάτι που θα συμβεί και επίσημα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: