Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Συζήτηση Κούπερ-Ναφτί χθες. «Σε υπολογίζω, προσπαθησε περισσότερα»


Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε χθες ο Μεχντί Ναφτί, στο αθλητικό κέντρο στη Σουρωτή, αναφορικά με το μέλλον του στον Άρη.Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σε καλό κλίμα, με τον Αργεντινό τεχνικό μάλιστα να του ξεκαθαρίζει ότι υπολογίζει στην παρουσία του στην ομάδα ενόψει της συνέχειας, απλώς περιμένει από εκείνον να δώσει περισσότερα.

«Να ξέρεις ότι σε υπολογίζω, είσαι πολύς καλός ποδοσφαιριστής, αλλά θα πρέπει να έχει τη συμπεριφορά που πρέπει. Θέλω να δείξεις ανάλογο πρόσωπο με πέρσι, να προσπαθήσεις ακόμα περισσότερο. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και τον Βανγκέλι τον είχα εκτός αποστολής από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, αλλά δούλεψε πολύ και τώρα είναι ξανά στα πλάνα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ε. Κούπερ στον Τυνήσιο χαφ, ο οποίος δεσμεύτηκε στο εξής να δίνει τον καλύτερο εαυτό του τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, φαντάζει αδύνατο να γίνει πραγματικότητα το σενάριο που ήθελε τους διοικούντες τον Άρη να σκέφτονται ακόμα και την λύση της συνεργασίας με τον παίκτη, αν το ζητούσε ο Κούπερ. Άλλωστε, σήμερα θα αποφασίσει ο Αργεντινός προπονητής αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού, με τους Πρίττα και Τόχα πάντως να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: