Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κατρακύλα για Φλαμένγκο, ευνοημένη η «Φλου»


Αρνητικός πρωταγωνιστής στο εκτός έδρας ματς της Φλαμένγκο απέναντι στη Σάο Πάουλο ήταν ο Ντιόγκο, στην ήττα της ομάδας του με 2-0. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες σε χρονική απόσταση ενός λεπτού και να αποβληθεί! Ένα αχρείαστο φάουλ στον Ρισάρλισον στο 38’ και ένα πέσιμο στην αντίπαλη περιοχή ένα λεπτό αργότερα, ήταν αρκετά για να στείλουν από νωρίς τον 23χρονο επιθετικό στα αποδυτήρια!

Έτσι, όχι μόνο δεν ήρθε το γκολ για τον στράικερ που αγωνίζεται δανεικός στη Φλαμένγκο από τον Ολυμπιακό αλλά ζημίωσε με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του.O σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο, βρίσκεται πλέον,μόλις μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (σε απόσταση πέντε βαθμών)!Ο χαρισματικός μέσος Μάρλος και ο έμπειρος επιθετικός Φερναντάο ήταν οι σκόρερ στη νίκη των «τρικολόρ» απέναντι στη «Μενγκάο».

Στα άλλα παιχνίδια της Τετάρτης, η Φλουμινένσε εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της Κορίνθιανς (1-1 εκτός με την Ατλέτικο Παραναένσε) και βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από την «Τιμάο» (Η Κορίνθιανς πάντως έχει έναν αγώνα λιγότερο).Η «Φλου» νίκησε εύκολα τη Σεαρά σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού (3-1)! Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Γουάσινγκτον. Η Κορίνθιανς αντιθέτως ήρθε ισόπαλη με την Ατλέτικο Παραναένσε εκτός έδρας (1-1), με την επανεμφάνιση του Ρονάλντο στην αρχική ενδεκάδα να συνδυάζεται και με γκολ από το «φαινόμενο»!

Η Κρουζέιρο επικράτησε της Ιντερνασιονάλ στο Μπέλο Οριζόντε με 1-0 και η Γκρέμιο νίκησε με 2-0 την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε εντός έδρας. Η ουραγός της βαθμολογίας Γκοϊάς πήρε ανάσα επικρατώντας της Γκουαρανί με 3-1 ενώ Βιτόρια και Παλμέιρας ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Σαλβαντόρ.

Η 20η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη 9/9. Ξεχωρίζει το παιχνίδι της Σάντος με τη Μποταφόγκο στο Βίλα Μπελμάρο, ενώ αναμετρώνται επίσης η Βάσκο με την Ατλέτικο Μινέιρο και η Προυντέντε με την Αβαΐ.

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης 8/9 για την 20η αγωνιστική του Brasileirao

Γκοϊάς-Γκουαρανί 3-1
(20’, 67’ Φελίπε, Ραφαέλ Μόουρα 43’- 79’ Μάριο Λούσιο)

Κρουζέιρο-Ιντερνασιονάλ 1-0
(14’ Έβερτον)

Φλουμινένσε-Σεαρά 3-1
(6’ Μαριάνο, 22’, 30’ Γουάσινγκτον- 89’ Ζεράλντο)

Γκρέμιο-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε 2-0
(7’ Ντάγκλας, 85’ Μπόρζες)

Ατλέτικο Παραναένσε-Κορίνθιανς 1-1
(68’ Μπρούνο Μινέιρο- 35’ Ρονάλντο)

Σάο Πάουλο-Φλαμένγκο 2-0
(8’ Μάρλος, 41’ Φερναντάο)

Βιτόρια-Παλμέιρας 1-1
(9’ Έλκεσον- 71’ Ταντέου)

Τα παιχνίδια της Πέμπτης 9/9

Σάντος-Μποταφόγκο 03:00
Προυντέντε-Αβαΐ 03:00
Βάσκο-Ατλέτικο Μινέιρο 03:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: