Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

"Καυστικός" ο Ιμπραϊμοβιτς κατά Γκουαρντιόλα


H σχέση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με τον Πεπ Γκουαρντιόλα δεν ήταν ποτέ ιδανική. Ο Σουηδός επιθετικός δεν έχασε την ευκαιρία-στις πρώτες ημέρες του στη Μίλαν-να επιτεθεί στον τεχνικό των Καταλανών.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Στοκχόλμη το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ροσονέρι” άφησε τα της εθνικής ομάδας και ασχολήθηκε με τον πρώην προπονητή του: “Οι μεγάλοι προπονητές λύνουν τα προβλήματα, αλλά αυτοί που μετρούν λίγο καιρό στους πάγκους τρέχουν μακριά απ' αυτά. Υπήρχε μόνο ένα άτομο (σ.σ από την ομάδα της Μπαρτσελόνα) που ήθελε να με ξεφορτωθεί”, δήλωσε αρχικά ο Σουηδός, συμπληρώνοντας ακόμα ότι είναι χαρούμενος που μετακόμισε στη Μίλαν και θα έχει στο πλάι του τον Ρομπίνιο.

Όσον αφορά τη διαμάχη του με τον Γκουαρντιόλα πρόσθεσε: “Δεν είχα ποτέ στη ζωή μου πρόβλημα με προπονητές. Ωστόσο, ξαφνικά είχα πολλά προβλήματα και καμία επικοινωνία με τον “Φιλόσοφο”. Δεν γνωρίζω ποιο ήταν το πρόβλημα. Δεν άντεχα στην Μπαρτσελόνα, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να βρω ένα νέο μέρος για δουλέψω και είμαι τυχερός που πήγα στη Μίλαν. Είμαι 28 χρόνων και δεν αντέχω να κάθομαι στην κερκίδα και να βλέπω τον καιρό”.

Ο “Ίμπρα” βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου την Παρασκευή η Σουηδία ξεκινά τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: