Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τους έβγαλε το... λάδι


Εξουθενωμένοι αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έβγαλε… το λάδι των παικτών του για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, συνεχίζοντας το βαρύ πρόγραμμα προπόνησης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος, δούλεψε πάνω στη φυσική κατάσταση, αφού δεν φοβάται το ενδεχόμενο επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών του.

Το σημερινό (1/9) πρόγραμμα περιελάμβανε, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης.

Η προπόνηση άρχισε με χαλαρό ζέσταμα, ενώ, όσο περνούσε η ώρα, ο γυμναστής της ομάδας, Νίκος Καρύδας, ανέβαζε τους ρυθμούς.

Οι παίκτες έκαναν πολλά χιλιόμετρα και ταυτόχρονα, μάλιστα, ασκήσεις με άλματα, αλλά και πολλά σπριντ.

Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος, ο Έλληνας προπονητής, χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες των τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι και έπαιξαν μίνι διπλό.

Εντωμεταξύ, από εργομετρικό έλεγχο πέρασαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το πρωί, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Ανάμεσά τους και οι Λίνο, Γκαρσία, Κοντρέρας Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Ζουέλα, οι οποίοι αναμένεται να έχουν βασικό ρόλο στα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη.

• Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχει αιτηθεί το ματς να διεξαχθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ώστε να διευκολυνθεί εν όψει του αγώνα που ακολουθεί με την Μπριζ στο Βέλγιο, για το Europa League.

• Το προσεχές Σάββατο στις 18.30 στο ΕΑΚ Κομοτηνής, ο ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη μεταγραφή του Λευτέρη Σακελλαρίου από την ομάδα της Θράκης στον «Δικέφαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: