Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Μασεράνο:«Δεν ήταν σωστοί απέναντι μου»


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Μασεράνο κατηγόρησε την διοίκηση της Λίβερπουλ πως λέει ψέματα για τους λόγους της φυγής του ενώ τονίζει πως δεν ήταν σωστοί απέναντι του σε αυτά που του είχαν υποσχεθεί προ 12 περίπου μηνών.

Συγκεκριμένα οι διοικούντες τους “Reds” είχαν πει την προηγούμενη σεζόν στον Αργεντινό αμυντικό μέσο πως δεν θα τον παραχωρούσαν στους Καταλανούς που είχαν καταθέσει και τότε επίσημη πρόταση αλλά την επόμενη χρονιά δεν θα στεκόντουσαν εμπόδιο στην καριέρα εφόσον προέκυπτε νέο ενδιαφέρον από ομάδα εκτός Αγγλίας.

Αυτή η πρόταση ήρθε αλλά ο 26χρονος μέσος δεν είδε τις υποσχέσεις που είχε ακούσει να πραγματοποιούνται και έκανε το δικό του «αντάρτικο» προκειμένου να φύγει από το «Ανφιλντ» καθώς είχε να αντιμετωπίσει και την γκρίνια της γυναίκας του που δεν ήθελε να μείνει άλλη μια χρονιά στο Νησί.

« Όταν άρχισαν να εμπλέκουν την οικογένεια μου στην υπόθεση και να λένε ανακρίβειες για εμένα, προφανώς και υπέφερα. Μου είχαν υποσχεθεί κάτι προ 12 μηνών αλλά δεν τήρησαν τον λόγο τους. Αυτό δεν είχε να κάνει με τους δικούς μου ανθρώπους ή κάτι άλλο. Όταν ακούς ή διαβάζεις ψέματα για το πρόσωπο σου τότε προφανώς και εκνευρίζεσαι", δήλωσε στην “Guardian” o Αργεντινός ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον προηγούμενο προπονητή του στην Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ τονίζοντας πως: «Μου έμαθε τακτική. Είναι ένας από τους προπονητές που μου δίδαξαν τα περισσότερα πράγματα στην καριέρα μου και του είμαι ευγνώμων για αυτό. Ήταν καθοριστικός τομέας στην εξέλιξη της καριέρας μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Λίβερπουλ. Θα τον ευχαριστώ για την υπόλοιπη ζωή μου αφού με εμπιστεύτηκε όταν κανένας δεν πίστευε πως άξιζα τέτοια ευκαιρία», κατέληξε ο διεθνής Αργεντινός των «Μπλαουγκράνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: