Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνία στην ΑΕΚ για το γήπεδο...


Γήπεδο για να διεξαχθεί ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό, θα πρέπει να βρει η ΑΕΚ, καθώς το "Σπύρος Λούης" δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103.3". Αγωνία για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ και το Γιουρόπα Λιγκ, αφού η "Ενωση" είναι υποχρεωμένη να δηλώσει το ίδιο γήπεδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της για τη δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ετσι, αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, κινδυνεύει να παίξει και τους τρεις αγώνες της στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χωρίς φιλάθλους, όπως έγινε και απέναντι στην Νταντί Γιουνάιτεντ.

"Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό δηλώνουμε ότι δεν μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ, δεν μας ενδιαφέρει τι λέει η εταιρία. Κάνουμε προσπάθειες να γίνει ο αγώνας της ΑΕΚ με την Χάιντουκ στις 16 μήνα. Ομως ούτε αυτό είναι σίγουρο. Γύρω στις 12 του μήνα θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Θα παίξουν ρόλο οι καιρικές συνθήκες. Είναι νωρίς να πούμε ακόμη με σιγουριά. Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει καμία επαφή με μας, περιμένουμε την επαφή για να δούμε τι θα κάνουμε.

Δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο νωρίτερα από τις 16 Σεπτεμβρίου. Φημολογείται ότι η κατασκευάστρια πιθανότατα δίνει διαβεβαιώσεις και με εκπλήσσει και μένα η σιγουριά της. Εμείς δεν έχουμε κάνει καμία δήλωση. Και για τις 16 ακόμα αμφιβάλω.

Λέμε για τις 16, όχι για τις 19 και 20. Εγώ νομίζω πως θα τα βρούμε με την ΑΕΚ. Αν στραφεί εναντίον μας, θα στραφούμε κι εμείς κατά του φταίχτη.

Δεν το γνώριζα αυτό. Μας θέτετε ένα θέμα που πρέπει να εξετάσουμε. Θα παίξουμε με τον χρόνο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιβλέψουμε το γήπεδο και της κατασκευής. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να διεξαχθεί η συναυλία των U2 κι έπειτα θα προχωρήσουμε"

Δεν υπάρχουν σχόλια: