Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ: Εν αναμονή των εξελίξεων

ΑΡΗΣ: Εν αναμονή των εξελίξεων

Με αγωνία περιμένει ο κόσμος του Άρη την οριστική απόφαση της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος για το πότε τελικά θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Ο λαός του Άρη έχει εξαγριωθεί δικαίως για το… παιχνίδι που πάνε να παίξουν στις πλάτες του συλλόγου, η απόφαση θα φέρει εξελίξεις.
Και αναφερόμαστε φυσικά στην Επιτροπή Κινητοποιήσεων του Άρη, η οποία ήδη βρίσκεται στις επάλξεις και αν χρειαστεί τελικά θα επανενεργοποιηθεί, παίρνοντας την κατάσταση πάνω της, διοργανώνοντας πορεία διαμαρτυρίας το Σάββατο 11 του μηνός, από το Κλεάνθης Βικελίδης, στην ΔΕΘ.

*Να θυμίσουμε ότι ο Άρης έστειλε ένα λογικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία το ματς να γίνει μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 10/09. Και αυτό γιατί το διάστημα 16 με 25-26/09 η ομάδα έχει να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια και αναφερόμαστε σε αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης (16/09), με τον Πανιώνιο (19/09) και με τον Εργοτέλη (15-26/09). Εάν λοιπόν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γίνει στις 22 του μηνός, σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να δώσει 4 σημαντικά ματς σε διάστημα 10 ημερών! Γεγονός που θα επιβαρύνει την κατάσταση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: