Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Υπέφερα στην Λίβερπουλ...»


Κατηγορίες προς την διοίκηση της Λίβερπουλ «εκτόξευσε» με δηλώσεις του ο Χαβιέ Μασεράνο, αφού ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως υπήρχε συμφωνία με τους ανθρώπους των «Reds», η οποία δεν τηρήθηκε στο ακέραιο. Στην βρετανική εφημερίδα «Guardian» μίλησε ο Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος πλέον ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός άσος μίλησε σχετικά με την μεταγραφή του στους Καταλανούς αλλά και την συμφωνία που υπήρχε με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και η οποία δεν τηρήθηκε απόλυτα από τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες των «κόκκινων» είχαν πει την προηγούμενη σεζόν στον Αργεντινό αμυντικό μέσο πως δεν θα τον παραχωρούσαν στους Καταλανούς, οι οποίοι τότε είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του αλλά του είχαν υποσχεθεί ότι την επόμενη χρονιά δεν θα στεκόντουσαν εμπόδιο στην καριέρα εφόσον προέκυπτε νέο ενδιαφέρον από ομάδα εκτός Αγγλίας.
Τη φετινή σεζόν η πρόταση της «Μπάρτσα» ήρθε αλλά οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έκαναν... δύσκολη τη ζωή του Μασεράνο:

«Όταν άρχισαν να εμπλέκουν την οικογένεια μου στην υπόθεση και να λένε ανακρίβειες για εμένα, προφανώς και υπέφερα. Μου είχαν υποσχεθεί κάτι προ 12 μηνών αλλά δεν τήρησαν τον λόγο τους. Αυτό δεν είχε να κάνει με τους δικούς μου ανθρώπους ή κάτι άλλο. Όταν ακούς ή διαβάζεις ψέματα για το πρόσωπο σου τότε προφανώς και εκνευρίζεσαι», είπε αρχικά o Αργεντινός ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον πρώην προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ:

«Μου έμαθε τακτική. Είναι ένας από τους προπονητές που μου δίδαξαν τα περισσότερα πράγματα στην καριέρα μου και του είμαι ευγνώμων για αυτό. Ήταν καθοριστικός τομέας στην εξέλιξη της καριέρας μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Λίβερπουλ. Θα τον ευχαριστώ για την υπόλοιπη ζωή μου αφού με εμπιστεύτηκε όταν κανένας δεν πίστευε πως άξιζα τέτοια ευκαιρία», κατέληξε ο διεθνής Αργεντινός των «Μπλαουγκράνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: