Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώνει Πορτίγια ο Άρης


Επιθετικό έψαχναν στον Άρη παίκτη για την μεσαία γραμμή θα αποκτήσουν και πιο συγκεκριμένα τον Αλβάρο Πορτίγια Σουάρεθ. Ο Ισπανός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικό Μαδρίτης και με εισήγηση του Κούπερ αποκτήθηκε.

Η απόκτηση του Πορτίγια δεν σημαίνει πως οι «κίτρινοι» εγκαταλείπουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν εξελίξεις πολύ σύντομα καθώς ο Κούπερ εξετάζει δύο-τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και στην ΠΑΕ περιμένουν την τελική του απόφαση.

Ο Ισπανός χαφ είναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 1986 και ανήκε στο δυναμικό της Ατλέτικο, αγωνιζόμενος στη δεύτερη και στην τρίτη ομάδα των Μαδριλένων σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Την τελευταία σεζόν είχε 16 συμμετοχές και 1 γκολ με την Ατλέτικο Μαδρίτης Β’, η οποία με το τέλος του Πρωταθλήματος τον άφησε ελεύθερο. Ο Πορτίγια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη μετά από το πέρας των ιατρικών εξετάσεων. Μάλιστα ο Ισπανός συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Μπήκαν οι τρείς
Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόνι Κάλβο, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς μπήκαν οι Νέτο, Ρονάλντο και Ρουίς. Αύριο (3/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: