Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ρομάν: "Ευχαριστημένος που είμαι εδώ"


Ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός χαφ του Ηρακλή, Μαρσέλ Ρομάν, μίλησε στον "Sport103 FM" για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πως την είδε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League στην νίκη επί του Ολυμπιακού.Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή τόνισε: "Είναι μία απόφαση που πάρθηκε όσο ήμουνα στην Τζένοα. Ρώτησα και άκουσα καλά λόγια για τον Ηρακλή και είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ".Για το πώς είδε την νέα του ομάδα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον Ολυμπιακό στην νίκη με 2-1 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δήλωσε: "Φυσικά και είδα το παιχνίδι και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε η ομάδα. Εξάλλου πρόκειται για μία νίκη που δεν ήταν εύκολη αφού ήρθε επί του Ολυμπιακού. Ο Ηρακλής όμως έπαιξε πολύ καλά και μου άρεσε ο τρόπος που λειτούργησε η άμυνα της ομάδας και θεωρώ ότι αυτή η νίκη θα μας σπρώξει σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα".

Για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου από τους φιλάθλους του Ηρακλή σημείωσε: "Έμεινα ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα των φιλάθλων του Ηρακλή που μου θύμισε πολύ αυτήν των φιλάθλων της Τζένοα".

Για το πόσο καλό πιστεύει ότι θα κάνει στην καλύτερη δυνατή προσαρμογή του στον Ηρακλή η συνύπαρξή του με τον συμπατριώτη και φίλο του Πάμπλο Λίμα σχολίασε:

"Θα είναι πιο εύκολο για μένα να προσαρμοστώ, είναι φίλος μου ενώ είναι θετικό ότι υπάρχουνε και άλλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα που μιλάνε ισπανικά κάτι που επίσης θα με βοηθήσει".

Κι όσο για το ποιος είναι ο ίδιος όταν του ζητήθηκε να σκιαγραφήσει τον εαυτό του επισήμανε: "Θεωρώ ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη δυναμική. Στόχος μου είναι και να σκοράρω και γενικότερα να προσφέρω σε όποια θέση μου ζητηθεί".

Κι όσο για το μήνυμά τους προς τους φιλάθλους του Ηρακλή σε συνδυασμό με το τι θα ήθελε να πετύχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστήριξε: "Σε κάθε παιχνίδι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κι όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να φέρουμε την ομάδα στην πρώτη 5άδα ή 6άδα του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: