Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλει μια ακόμη ιστορική νίκη


Να συμπληρώσει στο βιογραφικό του ακόμη μια ιστορική νίκη θέλει ο Λιουίς Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren, ύστερα από τη νίκη στο Σπα, θέλει να ανέβει στο πρώτο σκαλί του γκραν πρι της Μόντσα, καθώς είναι η μοναδική από τις ιστορικές πίστες, που δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη θέση.

Ο Χάμιλτον έχει καταφέρει να στεφθεί νικητής στο Σίλβερστοουν, το Σπα και το Μόντε Κάρλο, τα τελευταία χρόνια, ενώ επόμενος στόχος είναι ο «Ναός της ταχύτητας», στο προσεχές γκραν πρι (11-12 Σεπτεμβρίου) :

«Πάντα κοιτούσα αυτά τα τέσσερα σιρκουί, καθώς έχουν ιδιαίτερη σημασία από τα υπόλοιπα. Πριν μερικά χρόνια θυμάμαι τον Κούλθαρντ να λέει ότι είναι περήφανος για τις νίκες σε αυτά τα τέσσερα γκραν πρι, γιατί κάπως συνδέονται με την ιστορία του πρωταθλήματος και ξέρω πολύ καλά τι εννοούσε. Αυτές οι πίστες είναι μοναδικές, μπορείς να νιώσεις την ιστορία σε αυτούς τους αγώνες», δήλωσε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

«Συνεπώς πηγαίνω στη Μόντσα για ακόμη μια νίκη που θα με βοηθήσει να διατηρήσω την πρωτιά μου στο πρωτάθλημα. Το μονοθέσιο μας πρέπει να είναι ανταγωνιστικό, αλλά δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο», συμπλήρωσε ο πιλότος της McLaren.

Δεν υπάρχουν σχόλια: