Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

«Όπως με Ίντερ στο Καμπ Νόου»


ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ. «Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΠΡΟΣΕΥΧΗ», ΕΙΠΕ ΓΕΛΩΝΤΑΣ. «ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ‘ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ’».-Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα αναγνώρισε ο Νίκος Νιόπλιας και παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολο έργο και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις

Όμως, ο Κοζανίτης τεχνικός ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» δεν θα παραδώσουν τα «όπλα» και υποστήριξε πως θα τα δώσουν όλα για να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Βαρκελώνη, δείχνοντας ως παράδειγμα την εντυπωσιακή εμφάνιση των «πράσινων» κόντρα στην Ίντερ στο «Σαν Σίρο».

«Εναντίον της Μπαρτσελόνα η μοναδική καλή τακτική είναι να… προσεύχεσαι», ανέφερε γελώντας ο Νιόπλιας, σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του φόρουμ προπονητών της ΟΥΕΦΑ και στη συνέχεια εξήγησε:

«Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε απέναντι στη χιονοστιβάδα του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον καταιγιστικό ρυθμό της. Εάν κάτι έλειπε από το παιχνίδι της, ο Βίγια έδωσε την απαραίτητη δυναμική στην επίθεση. Λειτουργεί σαν να αγωνίζεται πολλά χρόνια μαζί τους».

Όσο για την τακτική που σκέφτεται να ακολουθήσει, επεσήμανε: «Είναι απαραίτητο να μην αφήσουμε καθόλου κενούς χώρους. Πρέπει να επιτεθούμε προσεκτικά, όπως κάναμε με την Ίντερ στο Σαν Σίρο μερικούς μήνες πριν και να αξιοποιήσουμε τα ελάχιστα λάθη που θα κάνουν και αυτοί, αφού μιλάμε για θνητούς ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: