Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μπασίρ: «Θα τα καταφέρει ο Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία στον Άρη»

Μπασίρ: «Θα τα καταφέρει ο Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία στον Άρη»

Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής Σαλαχεντίν Μπασίρ που κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, φορώντας τη φανέλα του Άρη, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis». Ο πρώην επιθετικός που έχει εγκαταλείψει εδώ και επτά χρόνια τους αγωνιστικούς χώρους και πλέον εργάζεται ως σύμβουλος στην Καζαμπλάνκα κλήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή του συμπατριώτη του Ναμπίλ Ελ Ζαρ στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε παράλληλα φυσικά να αναφερθεί και στον Άρη.

Αρχικά για την απόκτηση Ελ Ζαρ από τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, με πολύ καλή τεχνική. Είναι μάλιστα αρκετά νέος, οπότε πρόκειται για μια κίνηση ουσίας για τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, άλλωστε εσείς (σ.σ. Έλληνες) συνηθίζετε να απολαμβάνετε τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν ωραία τη μπάλα. Θεωρώ πως θα εκπλήξει τους πάντες, γιατί είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αφού κατάφερε να ενσωματωθεί στη Λίβερπουλ, θα το καταφέρει εύκολα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Μάλιστα το κλίμα στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη είναι κομβικό για να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο πρωτάθλημα. Στη Λίβερπουλ ήταν φυσιολογικό να μην πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως έδειξε πως σέβεται πάντα τις αποφάσεις του προπονητή, ενώ όποτε του ζητήθηκε να ενισχύσει την Εθνική, το έκανε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα».

Αναφερόμενος στον Άρη, από όπου πέρασε για σύντομο χρονικό διάστημα, όμως πρόλαβε να αγαπηθεί ιδιαίτερα δήλωσε: «Φυσικά και θυμάμαι αρκετά πράγματα από την παρουσία μου στον Άρη. Σκοπεύω κάποια στιγμή μάλιστα να έρθω από κοντά να παρακολουθήσω κάποιον αγώνα. Έχω πολύ δυνατές αναμνήσεις και εύχομαι στον Άρη να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει τη φετινή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: