Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μοράτι: «Θα βελτιωθεί η Ίντερ με τον Μπενίτεθ»


Την πίστη ότι η Ίντερ θα βελτιωθεί περισσότερο με τον Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία εξέφρασε ο Μάσιμο Μοράτι, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. Ο ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» θεωρεί φυσιολογικό το γεγονός οι οπαδοί της ομάδας κάνουν συγκρίσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όμως ελπίζει ότι ο Ισπανός προπονητής θα αφήσει σημαντικό έργο στο τέλος του πρωταθλήματος.

«Δεν μπορούμε να πούμε στους οπαδούς να μην κάνουν συγκρίσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει συγκρίσεις. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι ο Μπενίτεθ μπορεί να βελτιώσει περισσότερο την ομάδα. Έχοντας ως βάση την περσινή επιτυχία, μπορούμε να τα πάμε καλά. Ακόμη και οι οπαδοί κατανοούν τη νέα φιλοσοφία της ομάδας, αφού υπάρχει νέος προπονητής. Ελπίζουμε ότι θα δούμε σημαντικό έργο στο τέλος του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά ο Μοράτι και πρόσθεσε:

«Φέτος θα ποντάρουμε πολλά στους νεαρούς παίκτες και αποφασίσαμε να προωθήσουμε εκείνους που θεωρούμε καλύτερους. Δεν ξέρω αν είναι σωστή κίνηση, αλλά δουλεύουμε για το καλύτερο. Αλλά δεν μπορούμε συνέχεια να αγοράζουμε παίκτες, πρέπει να επενδύουμε στους δικούς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: