Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Άντρεα, η πρώην της επόμενης...


Η Αντελινα Ελιζει ήταν εκείνη που είχε κερδίσει ...στο νήμα τον Ρουμάνο αμυντικό της Ίντερ, παίρνοντάς τον από τα χέρια της Άντρεα Ράικου, η οποία ήταν η προηγούμενη σύντροφός του και σαφώς διασημότερη περσόνα της Ρουμανίας.

Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Κρίστιαν Κίβου είχε για μεγάλο διάστημα παράλληλη σχέση με τις δύο συμπατριώτισσές του, πριν παντρευτεί τελικά την Αντελίνα. Ωστόσο, η Άντρεα δεν έμεινε με άδεια χέρια καθώς πολύ γρήγορα βρέθηκε σε άλλη αγκαλιά, αυτή του Ρουμάνου ηθοποιού και τραγουδιστή, Τούντορ Τσίριλα.

Η Άντρεα Ράικου είναι 33 ετών, γεννημένη στις 18 Ιουλίου του 1977 στο Βουκουρέστι. Εργάζεται ως φωτομοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια. Έχει σπουδάσει ξένες γλώσσες (αγγλική και γαλλική φιλολογία), ωστόσο τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ.

Το 1995, σε ηλικία 18 ετών, έγινε η πρώτη γυναίκα από τη Ρουμανία που κέρδισε σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς. Η νίκη της στα καλλιστεία "The International Elite Model Look" που έγιναν στη Σεούλ, την καθιέρωσαν αρχικά στην εγχώρια showbiz στη Ρουμανία, ενώ της άνοιξαν επίσης τις πόρτες για διεθνή καριέρα.Εντός των ρουμάνικων συνόρων, θεωρείται η πιο επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια, με παράσημο την παρουσίαση του περίφημου ριάλιτι "Big Borther". Δύο φορές έχει ψηφιστεί - από τους αναγνώστες του περιοδικού FHM - ως η "πιο σέξι γυναίκα της Ρουμανίας". Η Άντρεα έχει ...μανία με την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Αν, μάλιστα, κάποια στιγμή πάρει 2-3 κιλάκια, τιμωρεί αυστηρά τον εαυτό της με μια επαναληπτική - δικής της έμπνευσης - δίαιτα τριών ημερών, η οποία μπορεί να κρατήσει ακόμα και έναν ολόκληρο μήνα, μέχρι να χάσει το βάρος που πήρε. Η δίαιτα είναι αυστηρή και περιλαμβάνει μόνο ψάρι την πρώτη μέρα, μόνο βραστά λαχανικά τη δεύτερη και μόνο ψητό κοτόπουλο την τρίτη. Και μετά ...πάλι από την αρχή!Μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου της τον περνά με τη μαμά και τη γιαγιά της(!), ενώ τής αρέσει να συναναστρέφεται με τους πιο διάσημους μόδιστρους της πατρίδας της, ακόμα και εκτός δουλειάς!

Ως κλασική γυναίκα, λατρεύει τα διαμάντια και τα κοσμήματα από λευκόχρυσο. Αθλείται συχνά και επίσης παίζει πολύ συχνά με τα δύο σκυλιά της, τη Λέσι και τον Μαξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: