Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανανέωσε ο Τζιμπούρ


Ο Ράφικ Τζιμπούρ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς την Τρίτη η διοίκηση της Ενωσης ανακοίνωσε την επίτευξη της συμφωνίας των δύο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Το συμβόλαιο του Αλγερινού έληγε κανονικά τον Ιούνιο του 2011, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Τζιμπούρ θα παραμείνει στο δυναμικό της ΑΕΚ μέχρι το 2013.

Το πρώτο στοίχημα του Στάυρου Αδαμίδη κερδήθηκε, ωστόσο μένουν ακόμα δύο, τα οποία μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Πλέον η διοίκηση της ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Σκόκο, ενώ σειρά θα πάρει μετά και ο Μπλάνκο.

Η πρόταση που έγινε στον Ράφικ Tζιμπούρ και η οποία έγινε αποδεκτή από τον παίκτη, φτάνει τα 700.000 ευρώ για κάθε χρόνου συμβολαίου, ενώ υπάρχουν και αρκετά ατομικά και ομαδικά μπόνους που μπορούν να εκτοξεύσουν τις αποδοχές του Αλεγερινού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013".

Δεν υπάρχουν σχόλια: