Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ελ Ζαρ: Είναι τρελοί οι Παοκτσήδες


Ο Ελ Ζαρ δεν κρύβει ότι ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όντας ενθουσιασμένος με τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο στρατόπεδο του δικεφάλου του Βορρά.

Ο 24χρονος φορ χαρακτήρισε ως πρόκληση τον ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι είναι... τρελοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του στην εφημερίδα Εξέδρα:

Σε τι κατάσταση βρίσκεται από πλευράς προετοιμασίας;

"Είμαι πολύ καλά από πλευράς τόσο φυσικής κατάστασης όσο και ψυχολογικής. Με βοηθάει και ότι αυτή τη στιγμή προπονούμαι με την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πια παίκτης του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η καινούργια πρόκληση που έχω μπροστά μου".


Ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά σου;

"Είμαι επιθετικός και ως εκ τούτου εκφράζομαι καλύτερα σε μια ομάδα που δημιουργεί παιχνίδι. Θεωρώ ότι έχω αρκετά καλό επίπεδο τεχνικής, όπως επίσης και ότι είμαι ιδιαίτερα δραστήριος και εκρηκτικός. Δίνω πάντα το 100% των δυνάμεών μου και παίζω και για τη φανέλα".

Τι έχεις μάθει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

"Ότι είναι… τρελοί (σ.σ.: είπε "crazy", αφήνοντας για λίγο τα γαλλικά)! Είναι ένα καταπληκτικό κοινό, θερμό και πιστό, και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους. Θα τους παρομοίαζα με τους οπαδούς της Μαρσέιγ. Μεγάλωσα στη Μασσαλία και το κοινό εκεί υποστηρίζει με πάθος την ομάδα του, όπως αυτό του ΠΑΟΚ. Οπότε, νομίζω ότι θα είναι ακόμα ένα στοιχείο που θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου. Δεν θα νιώθω ότι βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: