Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ρομέου ο αντί-Φάμπεργκας;


Η Άρσεναλ ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σεσκ Φάμπρεγκας, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο Ισπανός άσος θα αποχωρήσει την επόμενη σεζόν από τον σύλλογο και στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται ο Οριόλ Ρομέου που αγωνίζεται στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Το όνομα του σε μία πρώτη πρόχειρη ανάγνωση δεν αναμένεται να προκαλέσει... ενθουσιασμό στους φίλους της Άρσεναλ, χρόνια τώρα όμως άπαντες στους «Κανονιέρηδες» επικρατεί η άποψη ότι ο Αρσέν Βενγκέρ κάτι... ξέρει παραπάνω, αφού είναι «μανούλα» στο να ανακαλύπτει ταλέντα.

Ο διάδοχος του Σεσκ Φάμπρεγκας λοιπόν έχει βρεθεί σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mail» και ακούει στο όνομα του Οριόλ Ρομέου. Ο 18χρονος Ισπανός αγωνίζεται στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και προκάλεσε ενθουσιασμό με τις εμφανίσεις του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του Ρομέου και της νέας διοίκησης των Καταλανών δεν έχουν οδηγήσει σε συμφωνία τις δύο πλευρές και αυτό δίνει ελπίδες στην διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας.

Μένει να δούμε λοιπόν αν το νέο «διαμάντι» των ακαδημιών της «Μπάρτσα» γίνει κάτοικος Λονδίνου και διάδοχος του Σεσκ Φάμπρεγκας, αφού η αποχώρηση του τελευταίου για άλλες... πολιτείες φαντάζει σχεδόν βέβαιη την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: