Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Τον διάδοχο του Φάμπρεγκας ψάχνει η Άρσεναλ


Σύμφωνα με την ”Daily Mail” η Άρσεναλ θέλει να «κλέψει» και άλλο ένα «διαμάντι» από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα μετά από τον πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, Σεσκ Φάμπρεγκας. Αυτή την φορά όμως θέλει θα πάρει ένα πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή καθώς ο Οριόλ Ρομέου είναι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνει το άλμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.



Δεκαοχτώ ετών είναι ο αμυντικός μέσος που έχουν «βάλει» στο μάτι ο Αρσέν Βενγκέρ και οι τεχνικοί του σύμβουλοι. Η παρουσία του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων ήταν εξαιρετική και αυτό ήταν και το τελικό τεστ για τον νεαρό μέσο που πέρασε με επιτυχία τις «εξετάσεις» του και πλέον οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να τον αρπάξουν μέσα από τα χέρια των πρωταθλητών Ισπανίας.



Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του Ρομέου και της νέας διοίκησης των Καταλανών δεν έχουν οδηγήσει σε συμφωνία τις δύο πλευρές και αυτό δίνει ελπίδες στην διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας.



Η άφιξη του Χαβιέ Μασεράνο «ψαλίδισε» αρκετά τις ήδη λιγοστές ελπίδες του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή να πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της «Μπάρτσα» και πλέον είναι πολύ πιθανό να ψάχνει και άλλες λύσεις αφού είναι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.



Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί θυμίζει πολύ την περίπτωση του αρχηγού της Άρσεναλ που το 2003 είχε μετακομίσει στην παλιά έδρα των "κανονιέρηδων", το «Χαΐμπουρι», προκειμένου να δουλέψει με τον Αλσατό τεχνικό. Κάτι που βοήθησε τον Φάμπρεγκας όπως λέει και ο ίδιος να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: