Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Μας πέταγαν πέτρες στο Ηράκλειο»

Επίθεση απο οπαδούς του ΟΦΗ πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, αποκάλυψε ο Μάριο Μπρέσκα, μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του. Ο Σλοβάκος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

«Ο αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν πολύ δύσκολος, διότι υπήρχε μια βαριά ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί του ΟΦΗ μισούν τους δικούς μας. Όταν πήγαμε στο γήπεδο πετούσαν πέτρες στο λεωφορείο. Το είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ο ΟΦΗ έχει φανατικούς οπαδούς και τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά. Δικοί μας φίλαθλοι δεν ήταν στο γήπεδο», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Μου ταιριάζει το σύστημα των αντεπιθέσεων. Είχα πολλές ευκαιρίες στους αγώνες αλλά θεωρώ ότι τα τρία γκολ που πέτυχα δείχνουν καλή αναλογία. Καλό ποσοστό δηλαδή. Χαίρομαι που η ομάδα κερδίζει».

Ακόμα αναφέρθηκε και στην καλή εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Οι εφημερίδες γράφουν για μας συνέχεια. Λένε ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και ήμασταν σε θέση να χειριστούμε έναν δύσκολο αγώνα όπως αυτόν με τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ ενώ παίξαμε πολύ καλά και με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έτσι, συνεχίζουμε να έχουμε θετικές αναφορές».

Του ζητήθηκε επίσης να σχολιάσει την αντιμετώπιση που είχε στο ματς με τον Πανιώνιο: «Ο κόσμος με χειροκρότησε όταν παίξαμε με τον Πανιώνιο. Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομά μου και μου έδωσαν αναμνηστική πλακέτα. Είναι καταπληκτικό, γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Νέα Σμύρνη και ο κόσμο δεν ξεχνά τι έκανα για την ομάδα τους».

Τέλος τόνισε πως επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θα ήθελα η καριέρα του να τελειώσει στην Ελλάδα ή την Κύπρο. Οι άνθρωποι εδώ με αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Δεν θέλω να επιστρέψω στην Σλοβακία. Εκεί βλέπω πολύ φθόνο και ο μόνος αγώνα, στον οποίο η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην Τρνάβα και τη Σλάβια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: